Op deze pagina vindt u informatie over het lidmaatschap bij S.V. ‘t Harde. Zo kunt u via deze pagina informatie vinden over contributie, aanmelden als nieuw lid en over het overschrijven van of naar een andere voetbalvereniging. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie van S.V. ‘t Harde.

De ledenadministratie is (bij voorkeur via email) te bereiken via: ledenadministratie@svtharde.nl

Postadres
S.V. ’t Harde
t.a.v. De ledenadministratie
Kay Bosscha
Kruisakkerweg 38
8084 RB ‘t Harde

Ledenadministratie commissie

De ledenadministratie commissie draagt zorg voor een correcte afhandeling van nieuwe leden en leden die afscheid nemen van de vereniging. De commissie zorgt er voor dat alle informatie op de juiste plek terecht komt en verzorgt de aan- en afmeldingen in sportlink.
FunctieNaamE-mail
Leden administratieLucinda Fietenledenadministratie@svtharde.nl

Algemeen

Bij aanmeldingen, afmeldingen en overschrijvingen maar ook andere vragen m.b.t. de ledenadministratie kan je contact opnemen met de ledenadministratie van S.V. ‘t Harde. Lees hieronder goed in welke situatie je je bevindt (aanmelden, overschrijven, afmelden etc) en welke (web)formulieren en handelingen hiervoor nodig zijn.

Aanmelden bij S.V. ‘t Harde

Als je voor het eerst op voetbal wilt gaan, of als je langer dan 3 jaar geleden de laatste officiele wedstrijd voor een andere vereniging hebt gespeeld en nu lid wilt worden van S.V. ‘t Harde, dan moet je je aanmelden bij S.V. ‘t Harde.

Stoppen met voetballen

Leden die hun actieve voetballoopbaan beëindigen die kunnen tegen een gereduceerd tarief (donateur/ betalend vrijwilliger) lid blijven van S.V. ‘t Harde. Je blijft dan volwaardig lid van onze vereniging, inclusief clubblad en gratis toegang tot de wedstrijden van het eerste. Ook deze mutaties graag melden bij de ledenadministratie.

Wanneer je overigens stopt met je actieve carrière en toch iets wilt blijven doen in of rond het voetbal, dan zijn er in de vrijwilligerssfeer volop mogelijkheden. Neem in dat geval graag even contact op met een bestuurslid voor meer informatie!

Uitschrijven

Wil je je lidmaatschap bij S.V. ´t Harde beëindigen en niet bij een andere vereniging gaan voetballen dan kan dit door het digitale formulier beëindiging lidmaatschap in te vullen. Opzeggen kan tot uiterlijk 1 juni, daarna gaan de betalingsreglementen zoals beschreven in de contributiereglementen op deze site van kracht.

Contributie bedragen

Type lidPer kwartaalPer jaar
Senioren€ 55.00€ 220,00
Junioren (O15-O19)€ 40.00€ 160,00
G-team€ 40.00€ 160,00
Pupillen (O8-O14)€ 35.00€ 140,00
Senioren 30+/35+/45+ & Dames 18+€ 35.00€ 140,00
Niet spelende leden € 28.30€ 113,20
Senioren 60+€ 30.00€ 120,00
Vrijwilligers (inclusief lidmaatschap)€ 6.00€ 24,00
Vrijwilligers (exclusief lidmaatschap)€ 0.00€ 0,00
Contributie, bedragen per 1-7-2022