Jammer dat je geen lid wilt blijven van S.V. 't Harde.

Met onderstaand formulier kan je jouw lidmaatschap beëindigen. Zorg er wel voor dat je het formulier volledig en juist invult zodat de wijzigingen vlot kunnen worden verwerkt.

Let op: Voor het aanmelden als lid en het wijzigen van lidmaatschapsgegevens zijn andere formulieren beschikbaar.

Formulier beëindigen lidmaatschap

Let op: alle velden met een * moeten worden ingevuld.

*

Voor maar 6 euro per kwartaal kan je nog wel donateur / betalend vrijwilliger blijven van sv 't Harde? Je kan dan gratis de wedstrijden van het 1e elftal bezoeken en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws.
* Ja, graagNee, bedankt

Door het verzenden van dit aanvraagformulier:

Ik ga akkoord met alle bovenstaande voorwaarden en verklaar dat alle gegevens correct en volledig zijn ingevuld.