Jammer dat je geen lid wilt blijven van S.V. 't Harde.

  Met onderstaand formulier kan je jouw lidmaatschap beëindigen per einde seizoen. Zorg er wel voor dat je het formulier volledig en juist invult zodat de wijzigingen vlot kunnen worden verwerkt.


  Formulier beëindigen lidmaatschap

  • Alle velden met een * moeten worden ingevuld.

  • Volgens het door de ledenvergadering goedgekeurde huishoudelijk reglement duurt het lidmaatschap normaal gesproken voort t/m het einde van het lopende seizoen (30 juni a.s.). Alleen als er een bijzondere reden bestaat, kan het bestuur hier van afwijken.

  30 juni a.s.

  • De beëindiging van je lidmaatschap wordt pas in gang gezet als alle eigendommen van S.V. 't Harde die je nog in jouw bezit hebt (zoals tenue, trainingspak, jas, voetbaltas, bal, etc.) zijn ingeleverd bij de leider van jouw elftal.

  JaNee

  • Voor maar 6 euro per kwartaal kan je nog wel donateur / betalend vrijwilliger blijven van sv 't Harde. Je kan dan gratis de wedstrijden van het 1e elftal bezoeken en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws.

  Ja, graagNee, bedankt

  Door het verzenden van dit aanvraagformulier:

  • verklaar je kennis te hebben genomen van de Privacy- en Cookieverklaring van S.V. 't Harde waarin staat wat S.V. 't Harde met de verstrekte gegevens doet, hoe en hoelang deze worden bewaard en dat je beschikt over het recht van inzage van jouw gegevens en het recht van verbetering van jouw gegevens en geef je toestemming om de ingevoerde gegevens op te slaan en te verwerken.