Bouw commissie

FunctieNaamE-mail
De bouw commissie is een commissie op projectbasis, deze commissie geeft op diverse niveau's (strategisch, taktisch en operationeel) sturing aan wijzigingen aan de accommodatie van S.V. ’t Harde.

De bouwcommissie is onderverdeeld in een aantal groepen: de stuurgroep (strategisch nivo), de project groep (taktisch nivo) en de bouw groep (operationeel nivo). Ieder lid van de bouwcommissie valt onder één of meer groepen in de commissie.

De bouw commissie rapporteert aan de voorzitter van het hoofdbestuur.

Bouw commissie - stuur groep

Lid[Voorzitter hoofdbestuur]
Lid[Secretaris hoofdbestuur]
Lid[Penningmeester hoofdbestuur]
Lid[Hoofdbestuur lid voetbal zaken]
Lid[Hoofdbestuur lid facilitaire zaken]
Lid[Hoofdbestuur lid leden zaken]
De stuur groep van de Bouw commissie is het strategisch besluit-orgaan van de Bouw commissie. Zij besluit over de aanvang en voortgang van de bouw, m.a.w. zij geven opdracht tot uitvoering van een bouwplan. In de stuur groep zitten alle leden van het hoofdbestuur. De stuur groep laat zich adviseren door de Project Groep van de Bouw Commissie.

Bouw commissie - project groep

ProjectleiderJohn Reurinkbouwcommissie@svtharde.nl
FinanciënAlbert van Os
Contactpersoon overheidBertus Jeensma
De project groep van de Bouw commissie is het taktische besluitorgaan van de Bouw commissie en regelt de voorbereiding en de aansturing van de bouw groep. De project groep krijgt opdracht van de stuur groep om tot bouw van een bepaald plan over te gaan. Het in kaart brengen van de planning, de financiele consequenties en vergunningen is het werkgebied van de project groep.

Bouw commissie - bouw groep

ProjectleiderJohn Reurinkbouwcommissie@svtharde.nl
Werkvoorbereider Arnold Visch
VrijwilligerscoördinatorWilco Oosterbos
UitvoerderGert Dekker
UitvoerderWim Reurink
InstallatiesJohan Struik
De bouw groep van de Bouw commissie voeren werkopdrachten uit van de project groep. De leden van de bouw groep zijn - samen met vele vrijwilligers - uitvoerende eenheid binnen de Bouw commissie.

Hiërarchie