Word lid van S.V. ´t Harde of vraag voor meer informatie

Samen sporten

Zoek je een sportieve hobby voor je kind? Laat hem of haar dan lekker voetballen bij S.V. ‘t Harde. We zijn een betrokken dorpsvereniging met een bloeiende jeugdafdeling. Ondanks alle coronabeperkingen zijn we nog steeds in staat om elke week onze jeugdleden buiten te laten sporten. En dat is heel veel waard!

Waarom lid worden?

 • Uitstekende faciliteiten
 • Proeftrainingen en voetbalschool
 • Gediplomeerde trainers
 • Veel evenementen
 • Wedstrijdkleding, tassen voor alle elftallen

Contributie

Jouw kind is al voor minder dan € 3 per week lid is. De actuele contributie voor de pupillen (JO8 – JO14) staat in de tabel onderaan deze pagina. Bovendien hebben we een tijdelijke actie waarbij het eerste kwartaal gratis is. Meld je kind dus nu aan!

Voetbalschool

Voor de allerjongsten (4-7 jaar) die kennis willen maken met het voetbalspel, is er de voetbalschool. Elke zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. De deelname hiervoor is gratis. Wel vinden we het fijn als we voorafgaand aan de eerste training wat gegevens (naam en leeftijd) per mail ontvangen. Stuur dit naar leden@svtharde.nl.

Meer weten?

Wil je meer informatie over het lidmaatschap van S.V. ‘t Harde? Neem dan gerust contact op met het bestuurslid leden of mail naar ledenzaken@svtharde.nl.

Direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Ja, ik wil lid worden.

  Fijn dat je lid wilt worden van sv 't Harde!

  Met onderstaand formulier kan jij je opgeven als nieuw lid. Zorg er wel voor dat je het formulier zo volledig en zo juist mogelijk invult. Nadat je het formulier hebt ingevuld, zal er contact met je worden opgenomen om het lidmaatschap verder af te ronden.


  Aanmeld formulier

  • Alle velden die met een * gemarkeerd zijn, zijn verplichte velden die moeten worden ingevuld.

  Lidmaatschap gegevens
  • Voor spelende leden geldt: als je lid wordt na de start van het voetbalseizoen (september), dan doen wij ons uiterste best om je zo snel mogelijk bij een team in te delen. Het kan echter gebeuren dat er niet direct plek is om wedstrijden te spelen. De technische commissie neemt hier dan contact over op. Uiteraard kan er sowieso na aanmelding direct meegetraind worden.


  (de contributie-bedragen staan onderaan deze pagina)

  Senior lidVrijdagavond voetbal: 18+/30+/35+/45+60+ walking voetbalG-VoetbalPupillen (O8-O14)Junioren (O15-O19)DonateurVrijwilliger incl. lidmaatschapVrijwilliger excl.lidmaatschap

  Persoonlijke gegevens
  • Onderstaande gegevens zijn verplicht en noodzakelijk voor zowel de interne ledenadministratie als voor het aanmelden bij de KNVB.

  ManVrouw

  • De KNVB verplicht leden van voetbalverenigingen om het nummer van een geldig Nederlands identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) op te geven.

  Identificatiebewijs (ID)PaspoortRijbewijs

  Financiële gegevens

  Ja, ik ga akkoord met een automatische incasso

  Overige zaken
  • Een lidmaatschap van S.V. 't Harde is vrijwillig maar niet vrijblijvend.
   S.V. 't Harde verwacht van alle leden en/of van de ouders van pupillen leden een actieve bijdrage aan de vereniging in de vorm van vrijwilligerswerk. Elk vrijwilligerswerk wordt uiteraard uitgevoerd in onderling overleg. Je kunt aangeven welke zaken je het meeste aanspreken of waarmee je de vereniging het meest van dienst kan zijn. Vervolgens wordt jij (of je ouder) door mensen van vrijwilligerszaken gebeld en wordt je in contact gebracht met de juiste persoon die de coördinatie doet van het vrijwilligerswerk van uw voorkeur.

  Kan je hieronder aangeven naar welk soort vrijwilligerswerk jouw voorkeur uitgaat? Je mag meerdere werkzaamheden aanvinken.

  Trainer/leider of andere voetbal gerelateerde zakenKantine werkzaamheden (bardienst/keuken/broodjes smeren)Gastheer/gastvrouw/wedstrijdsecretariaatSchoonmaakwerkzaamhedenSponsering/sponsortoernooien (regelen van sponsoren of organiseren van sponsortoernooien)ScheidsrechterOnderhoud (in en aan gebouwen en sportpark)PR/website/social media zoals twitter, instagram en facebook (zowel stukken schrijven als bijhouden)Bestuurlijke zakenActiviteiten/recreatie (organiseren of helpen bij activiteiten op de vereniging denk aan sinterklaas, familiedag, snertloop, toernooien)Administratie/administratieve werkzaamheden leden/kas/etc.Ik doe al vrijwilligerswerk bij de club, namelijk:

  Afronding

  Door het verzenden van dit aanvraagformulier:

  • ga je akkoord met de statuten en het huishoudelijk reglement van S.V. 't Harde

  • ga je akkoord met de kosten die verbonden zijn aan het lidmaatschap

  • ben je je ervan bewust dat het lidmaatschap een persoonlijk lidmaatschap is en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het doorgeven van mutaties en het eventueel beëindigen van dit lidmaatschap

  • verklaar je kennis te hebben genomen van de Privacy- en Cookieverklaring van S.V. 't Harde waarin staat wat S.V. 't Harde met de verstrekte gegevens doet, hoe en hoelang deze worden bewaard en dat je beschikt over het recht van inzage van jouw gegevens en het recht van verbetering van jouw gegevens en geef je toestemming om de ingevoerde gegevens op te slaan en te verwerken.


   

   

   

  Contributie bedragen

  Type lidPer kwartaalPer jaar
  Senioren€ 55.00€ 220,00
  Junioren (O15-O19)€ 40.00€ 160,00
  G-team€ 40.00€ 160,00
  Pupillen (O8-O14)€ 35.00€ 140,00
  Senioren 30+/35+/45+ & Dames 18+€ 35.00€ 140,00
  Niet spelende leden € 28.30€ 113,20
  Senioren 60+€ 30.00€ 120,00
  Vrijwilligers (inclusief lidmaatschap)€ 6.00€ 24,00
  Vrijwilligers (exclusief lidmaatschap)€ 0.00€ 0,00
  Contributie, bedragen per 1-7-2022