Hoofdbestuur

VoorzitterJohn Reurinkvoorzitter@svtharde.nl
SecretarisMichel Vlijmsecretaris@svtharde.nl
PenningmeesterErwin Nagelhoutpenningmeester@svtharde.nl
Bestuurslid voetbal zakenGijs van de Riddervoetbalzaken@svtharde.nl
Bestuurslid leden zakenRichard Bossenbroekledenzaken@svtharde.nl
Bestuurslid facilitaire zakenHans Timmersfacilitairezaken@svtharde.nl
Ondersteuner bestuurMarianne van de Schootbruggebestuursondersteuner@svtharde.nl
info@svtharde.nl
ideeenbus@svtharde.nl
Het gehele bestuur is bereikbaar via één gezamenlijk emailadres:hoofdbestuur@svtharde.nl
Het hoofdbestuur bestuurt op hoofdlijnen de vereniging. Elk bestuurslid is verantwoordelijk voor een aantal commissies.
Het hoofdbestuur legt verantwoording af aan de leden tijdens een ledenvergadering.
De bestuursondersteuner is formeel geen lid van het hoofdbestuur en heeft daarom geen verantwoordelijkheid voor commissies en heeft geen stemrecht binnen het hoofdbestuur.

Hiërarchie

NB: De klaverjasvereniging en de supportersvereniging zijn geen commissies maar zelfstandige verenigingen. Ze zijn toch in bovenstaand schema opgenomen omdat hiermee wordt aangegeven welk bestuurslid primair verantwoordelijk is voor de contacten met deze verenigingen.

Meer nieuws ...