Hoofdbestuur

Het hoofdbestuur bestuurt op hoofdlijnen de vereniging. Elk bestuurslid is verantwoordelijk voor een aantal commissies.
Het hoofdbestuur legt verantwoording af aan de leden tijdens een (algemene) ledenvergadering.
De bestuursondersteuner is formeel geen lid van het hoofdbestuur en heeft daarom geen verantwoordelijkheid voor commissies en heeft geen stemrecht binnen het hoofdbestuur.
FunctieNaamE-mail
VoorzitterJohn Reurinkvoorzitter@svtharde.nl
SecretarisMichel Vlijmsecretaris@svtharde.nl
PenningmeesterErwin Nagelhoutpenningmeester@svtharde.nl
Bestuurslid voetbalJean-Michel van de Schootbruggevoetbalzaken@svtharde.nl
Bestuurslid ledenInge Bosledenzaken@svtharde.nl
Bestuurslid facilitairHans Timmersfacilitairezaken@svtharde.nl
Ondersteuner bestuurTheresia van den Hoekbestuursondersteuner@svtharde.nl
info@svtharde.nl
Het gehele bestuur is bereikbaar via één gezamenlijk emailadres:hoofdbestuur@svtharde.nl

Hiërarchie

NB: De klaverjasvereniging en de supportersvereniging zijn geen commissies maar zelfstandige verenigingen. Ze zijn toch in bovenstaand schema opgenomen omdat hiermee wordt aangegeven welk bestuurslid primair verantwoordelijk is voor de contacten met deze verenigingen.

Meer nieuws ...