• Alle competitie-, beker- en oefenwedstrijden van S.V. ‘t Harde zijn vrij toegankelijk voor vertegenwoordigers van de media op vertoon van een geldige perskaart. Als er extra voorzieningen geregeld moeten worden dan kunt u daarover contact opnemen met de secretaris van de voetbalvereniging.
  • S.V. ‘t Harde beheert de website www.svtharde.nl en www.svtharde.com. Deze websites hebben tot doel informatie te verstrekken over de sportvereniging. Deze informatie is bestemd voor leden, ouders/verzorgers van jeugdleden, externe contacten en belangstellenden
  • Het auteursrecht ten aanzien van de inhoud van de website berust bij S.V. ‘t Harde. Het is niet toegestaan de inhoud van de website geheel of gedeeltelijk openbaar te maken en/of in enige vorm of op enige wijze te verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming van het bestuur van de vereniging.
  • Voor al uw andere vragen over S.V. ‘t Harde kunt u ook bij de secretaris terecht.
  • Zie voor extra informatie ook de disclaimer en het privacy statement van de vereniging.