Fijn dat je lid wilt worden van de supportersvereniging Groen-Wit; de supportersvereniging van en voor S.V. 't Harde!

Met onderstaand formulier kan jij je opgeven als nieuw lid. Zorg er wel voor dat je het formulier zo volledig en zo juist mogelijk invult.

Aanmeld formulier

Let op: alle velden met een * moeten worden ingevuld.

Persoonlijke gegevens

Onderstaande gegevens zijn noodzakelijk voor de interne ledenadministratie van supportersvereniging Groen-Wit.

* ManVrouw

Overige zaken
Afronding
Door het verzenden van dit aanvraagformulier:

• ga je akkoord met de kosten die verbonden zijn aan het lidmaatschap
  • ben je je ervan bewust dat het lidmaatschap een persoonlijk lidmaatschap is en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het doorgeven van mutaties en het eventueel beëindigen van dit lidmaatschap

Contributie bedragen

SoortPer jaar