Sponsoring vormt naast de contributie en de kantine-inkomsten een derde, maar onmisbare geldbron voor SV ‘t Harde. Het doel van sponsoring is voor SV ‘t Harde het realiseren van extra faciliteiten, waardoor aan leden nog betere mogelijkheden geboden kunnen worden om hun geliefde sport te kunnen beoefenen.

De vereniging ziet sponsoring echter niet alleen als een financieel voordeel, maar levert ook door onder andere commerciële communicatie een tegenprestatie, die zakelijk gezien voor de sponsor attractief is. Omdat wij als vereniging vooruitdenken en dus ook plannen op lange termijn moeten kunnen realiseren, werken wij met contracten die een looptijd hebben van minimaal 3 jaar. Deze contracten kunnen eventueel wel in overleg met de sponsor tussentijds geactualiseerd worden. Hierbij valt te denken aan pakketsponsoring, kledingsponsoring, reclamebordsponsoring, etc.

Om het contact met de sponsoren te onderhouden, de lopende en nieuwe sponsoropdrachten goed te verwerken en om alle overige zaken omtrent sponsoring in goede banen te leiden is de sponsorcommissie actief. Deze sponsorcommissie heeft een uitgebalanceerd sponsoraanbod samengesteld, zie hiervoor de pagina’s pakketsponsoring of kledingsponsoring. Heeft u belangstelling om te sponsoren of weet u een sponsormogelijkheid, neem dan gerust contact op met een van de commissieleden via email sponsorcommissie@svtharde.nl.

Sponsor commissie

Sponsoring is een belangrijke inkomsten bron voor de vereniging, daarnaast zorgt het voor naamsbekendheid en betrokkenheid binnen de gemeenschap. De sponsor commissie zorgt voor het onderhouden van de bestaande sponsoren en het acquireren van nieuwe sponsoren. Daarnaast zorgt de commissie ervoor dat er sponsoren zijn voor de aanschaf van de kleding van de teams.

De sponsor commissie rapporteert aan de secretaris van het hoofdbestuur.
FunctieNaamE-mail
HoofdMark Timmerssponsorcommissie@svtharde.nl
sponsorcommissielid1@svtharde.nl
LidRico Leusinksponsorcommissielid2@svtharde.nl
LidJan van der Vegtesponsorcommissielid3@svtharde.nl
LidEllen Grootkarzijnsponsorcommissielid4@svtharde.nl
LidBritte van den Bergsponsorcommissielid5@svtharde.nl

Nieuws

Meer nieuws ...