Voetbal is volkssport nummer één, het zit verankerd in onze maatschappij en zeker ook in het dorp ‘t Harde. De sport is voor iedereen toegankelijk, maar voor een grote groep Nederlanders is de weg naar de plaatselijke voetbalclub minder gemakkelijk te vinden. Voor voetballiefhebbers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking zijn namelijk aanpassingen nodig zodat ook zij kunnen voetballen. Bijvoorbeeld door extra begeleiding of met passend voetbalaanbod in de buurt zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan voetballen. Voor deze voetballiefhebbers heeft de S.V. ’t Harde een G-afdeling welke momenteel al bestaat uit 3 G- voetbalteams.

Voor het vervoer van de G teams naar hun uitwedstrijden is S.V. ’t Harde, dankzij de grote steun van een aantal trouwe sponsoren, sinds het najaar van 2022 in het trotse bezit van een eigen spelersbus. Om dit fantastische, maar eigenlijk ook onmisbare, vervoersmiddel rijdende te houden en ook om over een aantal jaren de bus te kunnen vervangen zoekt S.V. ’t Harde donateurs.

Wil jij het S.V. ’t Harde G- Voetbal ook ondersteunen? Meld je dan aan als donateur door het onderstaande formulier in te vullen.


Word donateur


    Ja, ik wil graag donateur worden van het S.V. ’t Harde G-voetbal.

    Hierbij geef ik toestemming aan de penningmeester van S.V. ’t Harde om jaarlijks

    te incasseren van onderstaand rekeningnummer. Mijn donatie zal voor 100% ten goede komen aan het S.V. ’t Harde G-voetbal met name voor het gebruik en onderhoud van de G-Bus.


    Sponsoren

    Film overhandigen spelersbus