PR commissie

Hoofd[vacant]pr@svtharde.nl
Doel van de Public Relations commissie is om zowel interne als externe communicatie correct en éénduidig naar buiten te brengen.

De Public Relations commissie is een samengestelde commissie; om de diverse aandachtsgebieden helder te besturen zijn diverse groepen binnen de commissie opgericht. Elke groep binnen de commissie heeft een heldere en afgebakende taak. Het Hoofd PR is verantwoordelijk voor de onderlinge communicatie en samenwerking tussen de groepen en is primair aanspreekpunt voor alle PR gerelateerde zaken.

De PR-commissie rapporteert aan de voorzitter van het hoofdbestuur.

PR commissie - presentatiegids groep

Hoofdredactie en coördinatorJosé Brinkpresentatiegids@svtharde.nl
Redactie lidArnoud Kamerbeek
Redactie lidJean Michel van de Schootbrugge
Redactie lidRené van 't Goor
Redactie lidHinke Vos
Redactie lidJohn Reurink
Sponsor zakenMark TImmers
De Presentatiegids groep van de PR commissie heeft als enig doel het jaarlijks aan het begin van het seizoen uitbrengen van een nieuwe presentatiegids. De presentatiegids wordt huis aan huis in 't Harde rondgebracht.

PR commissie - website groep

WebmasterRobert van Hulsteijnwebmaster@svtharde.nl
Redactie lidJean-Michel van de Schootbruggewebsite@svtharde.nl
redactie@svtharde.nl
Redactie lidRick van 't Hulwebsite@svtharde.nl
redactie@svtharde.nl
De Website groep van de PR commissie zorgt voor het totale onderhoud aan de website, de hosting en de email infrastructuur. De redactie-leden zorgen voor het redigeren en plaatsen van berichten. De webmaster zorgt voor het up-to-date houden van de website, doorvoeren van updates, onderhoud van statische pagina's, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten en beheer van e-mail-adressen van het svtharde.nl domein.

PR commissie - eerste elftal groep

ProgrammaboekjesRick van 't Hul
VoorbeschouwingenArnoud Kamerbeek
Verslagen eerste elftalRené van 't Goor
De 'Eerste elftal' groep van de PR commissie zorgt voor alle berichtgeving over en rondom de selectie en met name het eerste elftal. O.a. houdt ze zich bezig met voorbeschouwingen, verslagen van wedstrijden en het programmaboekje bij thuiswedstrijden.

PR commissie - nieuwsbrief groep

Redactie lidHinke Vosnieuwsbrief@svtharde.nl
Redactie lidJohn Reurinknieuwsbrief@svtharde.nl

PR commissie - sociale media groep

Beheerder Facebook & TwitterRick van 't Hultwitter@svtharde.nl
Beheerder Facebook & TwitterJean Michel van de Schootbrugge
Beheerder Facebook & TwitterIlja Dominique Westerink-van de Schootbrugge
Beheerder Facebook & Twitter (website)Robert van Hulsteijnwebmaster@svtharde.nl
De Sociale Media groep van de PR commissie zorgt voor berichtgeving op alle 'standaard' sociale media van sv 't Harde, zoals Twitter en Facebook.

PR commissie - fotografen groep

NaamE-mail
CoördinatorAnnemieke Jolink
FotograafKees Bette
FotograafHans TImmers
FotograafMonique Brunt
FotograafKarin Grashuis
De fotografen groep van de PR commissie zorgt voor het maken van foto's van de activiteiten die in de breedste zin door of bij S.V. 't Harde worden gehouden. De foto's ondersteuen berichtgevingen op diverse media die door de gehele PR commissie wordt onderhouden.

Hiërarchie