Fijn dat je lid wilt worden van sv 't Harde!

Met onderstaand formulier kan jij je opgeven als nieuw lid. Zorg er wel voor dat je het formulier zo volledig en zo juist mogelijk invult. Nadat je het formulier hebt ingevuld, zal er contact met je worden opgenomen om het lidmaatschap verder af te ronden.

Let op: Voor het wijzigen van lidmaatschapsgegevens (als je dus al lid bent) kies je het wijzigen-lidmaatschap formulier en voor het opzeggen van het lidmaatschap kies je het beëindiging-lidmaatschap formulier.

Aanmeld formulier

Let op: alle velden die met een * gemarkeerd zijn, zijn verplichte velden die moeten worden ingevuld.

Lidmaatschap gegevens

(de contributie-bedragen staan onderaan deze pagina)
    * Senior lid35+/45+ lid60+ walking voetbalG-Voetbal lidPupillen (O8-O14)Junioren (O15-O19)DonateurVrijwilliger incl. lidmaatschapVrijwilliger excl.lidmaatschap

Persoonlijke gegevens

Onderstaande gegevens zijn noodzakelijk voor zowel de interne ledenadministratie als en voor het aanmelden bij de KNVB.

* ManVrouw
    De KNVB verplicht leden van voetbalverenigingen om het nummer van een geldig Nederlands identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) op te geven.
    * Identificatiebewijs (ID)PaspoortRijbewijs

Financiële gegevens
    * Ja, ik ga akkoord met een automatische incassoNee, ik ga niet akkoord met een automatische incasso

Overige zaken
    Wij verwachten van al onze (ouders van) leden een actieve bijdrage aan onze vereniging in de vorm van vrijwilligers werk. Elk vrijwilligerswerk wordt gedaan in overleg. U kunt aangeven welke zaken u het meeste aanspreekt of waarmee u ons het meest van dienst kunt zijn. Vervolgens wordt u door mensen van vrijwilligerszaken worden gebeld en wordt u in contact gebracht met de juiste persoon die de coördinatie doet van het vrijwilligerswerk van uw voorkeur.

Kan je hieronder aangeven naar welk soort vrijwilligerswerk jouw voorkeur uitgaat? Je mag meerdere werkzaamheden aanvinken.

* Trainer/leider of andere voetbal gerelateerde zakenKantine werkzaamheden (bardienst/keuken/broodjes smeren)Gastheer/gastvrouw/wedstrijdsecretariaatSchoonmaakwerkzaamhedenSponsering/sponsortoernooien (regelen van sponsoren of organiseren van sponsortoernooien)ScheidsrechterOnderhoud (in en aan gebouwen en sportpark)PR/website/social media zoals twitter, instagram en facebook (zowel stukken schrijven als bijhouden)Bestuurlijke zakenActiviteiten/recreatie (organiseren of helpen bij activiteiten op de vereniging denk aan sinterklaas, familiedag, snertloop, toernooien)Administratie/administratieve werkzaamheden leden/kas/etc.Ik doe al vrijwilligerswerk bij de club, namelijk:
    Afronding
    Door het verzenden van dit aanvraagformulier:

• ga je akkoord met de statuten en het huishoudelijk reglement van S.V. 't Harde
    • ga je akkoord met de kosten die verbonden zijn aan het lidmaatschap
    • ben je je ervan bewust dat het lidmaatschap een persoonlijk lidmaatschap is en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het doorgeven van mutaties en het eventueel beëindigen van dit lidmaatschap

Contributie bedragen

Type lidPer kwartaalPer jaar