Fijn dat je lid wilt worden van sv 't Harde!

Met onderstaand formulier kan jij je opgeven als nieuw lid. Zorg er wel voor dat je het formulier zo volledig en zo juist mogelijk invult. Nadat je het formulier hebt ingevuld, zal er contact met je worden opgenomen om het lidmaatschap verder af te ronden.

Let op: Voor het wijzigen van lidmaatschapsgegevens en het afmelden als lid zijn andere formulieren beschikbaar.

Aanmeld formulier

Let op: alle velden met een * moeten worden ingevuld.

Lidmaatschap gegevens

(bedragen onderaan pagina)
* Senior lid35+/45+ lid60+ walking voetbalG-Voetbal lidPupillen (O8-O14)Junioren (O15-O19)DonateurVrijwilliger incl. lidmaatschapVrijwilliger excl.lidmaatschap

Persoonlijke gegevens

Onderstaande gegevens zijn noodzakelijk voor zowel de interne ledenadministratie als en voor het aanmelden bij de KNVB.

* ManVrouw
De KNVB verplicht leden van voetbalverenigingen om het nummer van een geldig Nederlands identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) op te geven.
* Identificatiebewijs (ID)PaspoortRijbewijs

Financiële gegevens
* Ja, ik ga akkoord met een automatische incassoNee, ik ga niet akkoord met een automatische incasso

Overige zaken
Wij verwachten van al onze (ouders van) leden een actieve bijdrage aan onze vereniging in de vorm van vrijwilligers werk. Kan je hieronder aangeven naar welk soort vrijwilligerswerk jouw voorkeur uitgaat? Je mag meerdere werkzaamheden aanvinken.
* Trainer/leiderKantine werkzaamhedenSchoonmaak werkzaamhedenScheidsrechterOnderhoudPR/websiteIk heb nog geen ideeIk wil niets doenAnders, namelijk:
Afronding
Door het verzenden van dit aanvraagformulier:

• ga je akkoord met de statuten en het huishoudelijk reglement van S.V. 't Harde
  • ga je akkoord met de kosten die verbonden zijn aan het lidmaatschap
  • ben je je ervan bewust dat het lidmaatschap een persoonlijk lidmaatschap is en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het doorgeven van mutaties en het eventueel beëindigen van dit lidmaatschap

Contributie bedragen

SoortPer jaarPer kwartaal