Fijn dat je lid wilt worden van sv 't Harde!

  Met onderstaand formulier kan jij je opgeven als nieuw lid. Zorg er wel voor dat je het formulier zo volledig en zo juist mogelijk invult. Nadat je het formulier hebt ingevuld, zal er contact met je worden opgenomen om het lidmaatschap verder af te ronden.

  Let op: Voor het wijzigen van lidmaatschapsgegevens (als je dus al lid bent) kies je het wijzigen-lidmaatschap formulier en voor het opzeggen van het lidmaatschap kies je het beëindiging-lidmaatschap formulier.


  Aanmeld formulier

  Let op: alle velden die met een * gemarkeerd zijn, zijn verplichte velden die moeten worden ingevuld.


  Lidmaatschap gegevens
  *

  (de contributie-bedragen staan onderaan deze pagina)
  * Senior lid35+/45+ lid60+ walking voetbalG-Voetbal lidPupillen (O8-O14)Junioren (O15-O19)DonateurVrijwilliger incl. lidmaatschapVrijwilliger excl.lidmaatschap


  Persoonlijke gegevens

  Onderstaande gegevens zijn noodzakelijk voor zowel de interne ledenadministratie als en voor het aanmelden bij de KNVB.

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  * ManVrouw
  De KNVB verplicht leden van voetbalverenigingen om het nummer van een geldig Nederlands identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) op te geven.
  * Identificatiebewijs (ID)PaspoortRijbewijs
  *


  Financiële gegevens
  * Ja, ik ga akkoord met een automatische incassoNee, ik ga niet akkoord met een automatische incasso


  Overige zaken
  Wij verwachten van al onze (ouders van) leden een actieve bijdrage aan onze vereniging in de vorm van vrijwilligers werk. Elk vrijwilligerswerk wordt gedaan in overleg. U kunt aangeven welke zaken u het meeste aanspreekt of waarmee u ons het meest van dienst kunt zijn. Vervolgens wordt u door mensen van vrijwilligerszaken worden gebeld en wordt u in contact gebracht met de juiste persoon die de coördinatie doet van het vrijwilligerswerk van uw voorkeur.

  Kan je hieronder aangeven naar welk soort vrijwilligerswerk jouw voorkeur uitgaat? Je mag meerdere werkzaamheden aanvinken.

  * Trainer/leider of andere voetbal gerelateerde zakenKantine werkzaamheden (bardienst/keuken/broodjes smeren)Gastheer/gastvrouw/wedstrijdsecretariaatSchoonmaakwerkzaamhedenSponsering/sponsortoernooien (regelen van sponsoren of organiseren van sponsortoernooien)ScheidsrechterOnderhoud (in en aan gebouwen en sportpark)PR/website/social media zoals twitter, instagram en facebook (zowel stukken schrijven als bijhouden)Bestuurlijke zakenActiviteiten/recreatie (organiseren of helpen bij activiteiten op de vereniging denk aan sinterklaas, familiedag, snertloop, toernooien)Administratie/administratieve werkzaamheden leden/kas/etc.Ik doe al vrijwilligerswerk bij de club, namelijk:
  Afronding
  Door het verzenden van dit aanvraagformulier:

  • ga je akkoord met de statuten en het huishoudelijk reglement van S.V. 't Harde
  • ga je akkoord met de kosten die verbonden zijn aan het lidmaatschap
  • ben je je ervan bewust dat het lidmaatschap een persoonlijk lidmaatschap is en dat je zelf verantwoordelijk bent voor het doorgeven van mutaties en het eventueel beëindigen van dit lidmaatschap
  • verklaar je kennis te hebben genomen van de Privacy- en Cookieverklaring van S.V. 't Harde waarin staat wat S.V. 't Harde met de verstrekte gegevens doet, hoe en hoelang deze worden bewaard en dat je beschikt over het recht van inzage van jouw gegevens en het recht van verbetering van jouw gegevens en geef je toestemming om de ingevoerde gegevens op te slaan en te verwerken.


   

   

   

  Contributie bedragen

  Type lidPer kwartaalPer jaar
  Senioren€ 52.50€ 210,00
  Junioren (O15-O19)€ 37.50€ 150,00
  G-team€ 37.50€ 150,00
  Pupillen (O8-O14)€ 32.50€ 130,00
  Senioren 35+/45+€ 32.50€ 130,00
  Niet spelende leden € 28.30€ 113,20
  Senioren 60+€ 27.50€ 110,00
  Vrijwilligers (inclusief lidmaatschap)€ 6.00€ 24,00
  Vrijwilligers (exclusief lidmaatschap)€ 0.00€ 0,00
  Contributie, bedragen per 1-1-2018