Al 50 jaar is de supportersvereniging een aparte vereniging binnen de S.V. ’t Harde. De doelstellingen is in deze 50 jaar altijd hetzelfde geweest. De S.V. ’t Harde financieel en materieel ondersteunen. De afgelopen jaren is er veel gerealiseerd op en rond sportpark Schenk. Dit natuurlijk met dank aan al onze leden, vrijwilligers en sponsoren. Zo is de speeltuin voor de allerkleinsten weer opgeknapt. Zijn er diverse machines gekocht voor alle werkzaamheden die door de vrijwilligers worden uitgevoerd. Te denken valt aan bladblazers, stofzuiger, lijnentrekmachine etc.

Afgelopen seizoen heeft de supportersvereniging zowel alle jeugdtrainers als alle clubscheidsrechters in nieuwe kleding gestoken. Het meest in het oog springt natuurlijk het geheel vernieuwde terras. Dit terras is niet alleen twee keer zo groot geworden maar is ook voor een groot deel overdekt, zodat deze altijd gebruikt kan worden. Veelal materiële zaken, maar ook financieel draagt de supportersvereniging haar steentje bij. Samen met de S.V. ’t Harde wordt er druk gespaard voor de verdere renovatie van de kleedkamers. De eerste resultaten zijn zichtbaar en met dank aan alle vrijwilligers zijn er 4 schitterende nieuwe kleedkamers en een toiletgroep gerealiseerd. Maar ook voor de komende jaren is er nog genoeg te doen.

Activiteiten

De supportersvereniging “Groen-Wit” bestaat 50 jaar en in die jaren zijn er veel verschillende acties georganiseerd. In het verleden werd er ook wel langs de deuren gegaan met oliebollen en verse worst, werden de Wierdense Revue en op Losse Groeven nog naar ’t Harde gehaald. Tegenwoordig organiseert de supportersvereniging naast de traditionele Hemelvaartsmarkt en de maandelijkse bingo’s een tal van andere activiteiten.

Rondom de wedstrijden van het 1e elftal van de S.V. ’t Harde wordt er steevast een poortverloting gehouden. Met deze poortverloting zijn mooie prijzen te winnen. Sinds jaar en dag wordt er na de wedstrijden van het 1e elftal gedraaid aan het Rad van Avontuur. Acht rondjes spanning, mooie prijzen en een enthousiaste speaker zijn ingrediënten voor vermaak en gezelligheid. Daarnaast worden er nog verschillende activiteiten rondom de verschillende derby’s georganiseerd en wordt er jaarlijks de grote club actie gehouden. Ook is er op oudejaarsdag altijd het traditionele oudejaarsklaverjassen.

Dit is allemaal natuurlijk niet mogelijk zonder onze vrijwilligers en leden. Om al deze leden en vrijwilligers te bedanken wordt er jaarlijks een spetterende vrijwilligersavond georganiseerd en is iedereen welkom op de nieuwjaarsreceptie om elkaar een goed jaar toe te wensen. De supportersvereniging “Groen-Wit” van en voor ’t Harde!

Lid worden?

SoortPer jaar
Leden€ 7,50
Contributie, bedragen per 1-1-2018
Je kan je online aanmelden bij de supportersvereniging Groen-Wit.

Bingo

Elke maand organiseert de supportersvereniging een bingo in het Clubhuis van de S.V. ’t Harde. Sinds 12 jaar wordt er steevast op de derde vrijdag van de maand gespeeld. Vanaf 18.00 uur is het clubhuis geopend en is een ieder welkom. De bingo begint dan daadwerkelijk om 19.30 uur. Zo rond de klok van 22.00 uur is dan de bingo weer afgelopen. Tijdens de bingo is de bar geopend en ook is in de pauze de keuken geopend. Zo wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Volgens de gemiddeld zo’n 100 aanwezige bezoekers is de bingo bij SV ’t Harde de goedkoopste en gezelligste bingo in de regio. Op deze avond worden er 26 rondes bingo gedraaid. Een normale ronde levert per rijtje € 10,- en per volle kaart € 25,-. Daarnaast zijn er nog 5 hoofdrondes met respectievelijke € 270,00, € 120,00, € 100,00, € 70,- en € 50,-.

Elke bingo wordt gestart met een gratis boemerangronde van € 100,-.Tijdens het spelen van de bingo worden er door ons twee keer koude en warme hapjes geserveerd en krijgt iedere speler een gratis consumptie. Ook zijn er geregeld extra prijzen te winnen met een verloting of wordt er tijdens de feestdagen een aardigheidje uitgereikt aan alle spelers.

De kosten voor deelname zijn voor 3 dubbel spelen: € 18,- en voor 6 dubbel spelen: € 25,-
Locatie is clubhuis S.V. ’t Harde bovenweg 8 in ’t Harde.

Voor inlichtingen kunt u bellen met: 06-54654146 of stuur een mailtje naar supportersvereniging@svtharde.nl

Meer nieuws ...