Al een aantal jaren organiseren S.V. ’t Harde en Kokkis Cafe het zeer gezellige beachvoetvolley- en beachvolleybaltoernooi. In de eerste week van juli strijden verschillende teams om de felbegeerde wisselbeker. De poulefasen vinden door de weeks plaats op de avonden met op zaterdag de grand finales. Iedereen, zowel leden als niet-leden van S.V. ’t Harde zijn welkom.

Het is een sportief beach-evenement met als afsluiting een feestavond georganiseerd door Kokki’s viert de zomer. De beachvelden op de Singel zijn sportief gezien, een groot succes. Ook voor de toeschouwers is het geweldig om te genieten van de sporters.

Beachvoetvolley, meer dan voetbal alleen
Beachvoetvolley is een uitdagende activiteit voor voetballers. Beachvoetvolley is beachvolleybal, waarbij de bal niet met de handen en armen wordt gespeeld, maar op de voetbalmanier. Dus met de voeten, knieën, schouders, borst en hoofd. De telling en andere regels zijn hetzelfde als bij beachvolleybal. Een team 16+ speelt met 3 spelers in het veld en 12 t/m 15 speelt met 4 spelers in het veld.

Beachvolleybal, ook wel strandvolleybal
Dit is een variant van de zaalsport volleybal. Bij ons speel je met 4 spelers in het veld.

Het S.V. ‘t Harde beachvoetvolleybal- en beachvolleybal-evenement vindt plaats van 30 juni t/m 4 juli 2020. Inschrijven kan d.m.v. de onderstaande button:

Meer informatie? beachvoetvolley@svtharde.nl