Officiële naamSportvereniging 't Harde
afgekort als S.V. 't Harde
opgericht op 15 mei 1937
BezoekadresSportvereniging S.V. 't Harde
Sportpark Schenk
Bovenweg 8
8084 PB  't Harde
☎ +31 (525) 65 1860
PostadresSportvereniging S.V. 't Harde
Postbus 95
8084 ZH  't Harde
KvKSportvereniging 't Harde
KvK 40094348
BTW nummerSportvereniging 't Harde
NL002715235B01
RekeningnummerRabobank Noord Veluwe
NL66 RABO 0387 655 972
t.n.v. S.V. 't Harde
Emailinfo@svtharde.nl

Routebeschrijving vanuit Zwolle
Op de A28 Zwolle-Amersfoort neemt u afslag ‘t Harde. Ga aan het eind van de afrit rechtsaf. U bevindt zich nu op de Eperweg. Bij de stoplichten rechtdoor. Na een paar honderd meter neemt u op de rotonde de derde afslag. Dit is de Energieweg op het bedrijventerrein de Koekoek. Deze weg gaat over in de Industrieweg. Aan het einde van de weg linksaf. U ziet nu Sportpark Schenk aan uw rechter zijde verschijnen.

Routebeschrijving vanuit Amersfoort
Op de A28 Amersfoort-Zwolle neemt u afslag ‘t Harde. Ga aan het eind van de afrit linksaf. U bevindt zich nu op de Eperweg. Bij de stoplichten rechtdoor. Na een paar honderd meter neemt u op de rotonde de derde afslag. Dit is de Energieweg op het bedrijventerrein de Koekoek. Deze weg gaat over in de Industrieweg. Aan het einde van de weg linksaf. U ziet nu Sportpark Schenk aan uw rechter zijde verschijnen.

Routebeschrijving vanuit Flevoland
Ga bij Elburg de brug over het Veluwemeer over. Bij de tweede rotonde gaat u richting Hoge Enk (rechtdoor). Dit is de Gerichtenweg. Midden in het dorp op de kruising gaat u linksaf de Oude Harderwijkerweg op. Deze weg gaat aan het eind van de bebouwde kom over in de Stadsweg. Na een paar kilometer op de Stadsweg te hebben gereden slaat u vlak na de sporthal rechts af en komt u Sportpark Schenk aan uw linkerkant tegen.