Sinds het seizoen 2018-2019 kent S.V. ’t Harde, naast de oude vertrouwde vaste kern supporters, ook een hele nieuwe, en vooral jeugdige lichting trouwe supporters. Zij luisteren naar de naam Ultras en deze groep jeugdige supporters begint steeds groter te worden.

Deze jeugdige groep supporters, genaamd “Ultras” kenmerkt zich door het maken van sfeer door gezang, de spandoeken, vlaggen en rookpotten waarmee ze de club aanmoedigen.

Daarnaast zingen ze altijd voor hun club, ze gaan nooit weg voordat de wedstrijd is afgelopen, proberen alle wedstrijden van de club bij te wonen, zowel uit als thuis. Dus kort gezegd, de club naar de overwinning zingen, en er altijd staan, in goede tijden maar VOORAL ook in slechte tijden!

De loyaliteit naar elkaar bij de Ultras is groot, ze zijn trouw aan elkaar. Dus één hechte groep, waar iedereen, die zich verbonden voelt met S.V. ’t Harde, zich bij mag en kan aansluiten.

Logo

Het Ultra logo, de groen-wit gekleurde kip, is speciaal voor de Ultras door Jeroen Kesselaar (KESS) ontworpen. Dit logo hebben de Ultras te danken aan de kampioenswedstrijd in het voetbalseizoen 1996-1997, toen S.V. ’t Harde de uitwedstijd bij Harskamp speelde. De supporters van S.V. ’t Harde gooiden groen geschilderde kippen in het veld. Deze memorabele gebeurtenis leeft nu dus voort in het logo van de Ultras.

Eigen merchandisinglijn Ultras

Naast de traditionele fanartikelen van S.V. ’t Harde hebben de Ultras een voor hun geheel eigen ontworpen merchandisinglijn. Meer informatie over deze fanartikelen kun je vinden in de webshop.

Sponsoren Ultras

Om de club te kunnen aanmoedigen is het voor de Ultras erg belangrijk om sponsoren te hebben. De Ultras zijn de supportersvereniging Groen-Wit dan ook erg dankbaar voor alle middelen die ze tot nu toe beschikbaar hebben gesteld, denk hierbij aan bijvoorbeeld de enorme vlag, het grote spandoek maar ook de bus die beschikbaar wordt gesteld bij diverse uitwedstrijden.

Daarnaast heeft Timmerbedrijf H.J. Boonen uit Hulshorst inmiddels ook van zich laten spreken door maar liefst 20 stuks groen-witte vlaggen te sponsoren. Met deze vlaggen moedigen de Ultras hun club aan en kan iedereen zien dat de Ultras van de partij zijn. Bij deze nogmaals bedankt namens de Ultras!

Klaver4reclame uit ’t Harde heeft zich inmiddels al aangeboden als T-shirtsponsor van de eerste 25 Ultra T-shirts. Hierdoor was het mogelijk dat de eerste 25 stuks Ultra T-shirts tegen een forse korting verkocht konden worden, deze waren dan ook binnen een dag uitverkocht! De Ultras bedanken ook Klaver4reclame voor dit mooie gebaar.

Nieuwe sponsoren zijn natuurlijk van harte welkom, zij kunnen zich hiervoor aanmelden bij de sponsorcommissie. Als sponsor zijn er diverse mogelijkheden voor sponsoring, zo is er keuze uit diverse sponsorpakketten zoals bijvoorbeeld het hierboven genoemde vlaggenpakket en T-shirtpakket.