Al een aantal jaren organiseren de sponsorcommissie en toernooicommissie het zeer gezellige bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde. Op één van de laatste zaterdagen in juni strijden diverse bedrijfsteams om de felbegeerde wisselbeker. Het deelnemersveld van ca. 15 tot 20 teams bestaat doorgaans uit diverse bedrijven uit de omgeving waaronder ook een zeer groot aantal sponsoren van S.V. ‘t Harde.

Er wordt gevoetbald op een half veld met 7 tegen 7 spelers (inclusief keeper). Slidings en zwaar fysiek contact zijn hierbij niet toegestaan. Doorgaans starten de wedstrijden aan het begin van de ochtend nadat alle spelers met koffie en iets lekkers welkom zijn geheten. Het toernooi duurt tot ongeveer halverwege de middag.

Na de prijsuitreiking wordt de middag gezellig voortgezet door spelers en supporters onder het genot van een hapje, drankje en een muzikale omlijsting. De dag zal rond 19:00 uur worden afgesloten.

Het bedrijventoernooi van 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2019. Het programma en daarbij het inschrijfbedrag zullen in het voorjaar bekend worden gemaakt via onze website en social media kanalen. Sponsoren van S.V. ’t Harde en deelnemers van vorige edities ontvangen een persoonlijke email en genieten voorrang bij aanmelding.

Alvast aanmelden voor het toernooi van 2019? Klik dan op onderstaande knop.

Voor meer informatie? sponsorcommissie@svtharde.nl