Al een aantal jaren organiseren de sponsorcommissie en toernooicommissie het zeer gezellige bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde. Op één van de laatste zaterdagen in juni strijden diverse bedrijfsteams om de felbegeerde wisselbeker. Het deelnemersveld van ca. 15 tot 20 teams bestaat doorgaans uit diverse bedrijven uit de omgeving waaronder ook een zeer groot aantal sponsoren van S.V. ‘t Harde.

Er wordt gevoetbald op een half veld met 7 tegen 7 spelers (inclusief keeper). Slidings en zwaar fysiek contact zijn hierbij niet toegestaan. Je team moet inclusief wisselspelers bestaan uit ca. 10 spelers (minimale leeftijd vanaf 17 jaar). Doorgaans starten de wedstrijden aan het begin van de ochtend nadat alle spelers met koffie en iets lekkers welkom zijn geheten. Het toernooi duurt tot ongeveer halverwege de middag.

Na de prijsuitreiking wordt de middag gezellig voortgezet door spelers en supporters onder het genot van een hapje, drankje en een muzikale omlijsting. De dag zal rond 19:00 uur worden afgesloten.

Het S.V. ‘t Harde Bedrijventoernooi voor 2022 zal plaats vinden op zaterdag 25 juni 2022.

Inschrijven voor het S.V. ‘t Harde Bedrijventoernooi 2022 kan d.m.v. de onderstaande button:

https://laposta.nl/f/ss5ssizpfphf

Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorig edities hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving.

Voor meer informatie? sponsorcommissie@svtharde.nl