Al een aantal jaren organiseren de sponsorcommissie en toernooicommissie het zeer gezellige bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde. Op één van de laatste zaterdagen in juni strijden diverse bedrijfsteams om de felbegeerde wisselbeker. Het deelnemersveld van ca. 15 tot 20 teams bestaat doorgaans uit diverse bedrijven uit de omgeving waaronder ook een zeer groot aantal sponsoren van S.V. ‘t Harde.

Er wordt gevoetbald op een half veld met 7 tegen 7 spelers (inclusief keeper). Slidings en zwaar fysiek contact zijn hierbij niet toegestaan. Doorgaans starten de wedstrijden aan het begin van de ochtend nadat alle spelers met koffie en iets lekkers welkom zijn geheten. Het toernooi duurt tot ongeveer halverwege de middag.

Na de prijsuitreiking wordt de middag gezellig voortgezet door spelers en supporters onder het genot van een hapje, drankje en een muzikale omlijsting. De dag zal rond 19:00 uur worden afgesloten.

Helaas kon het S.V. ‘t Harde Bedrijventoernooi voor 2021 niet doorgaan i.v.m. de maatregelen omtrent het corona virus. Voor de editie van 2022 zal de exacte datum nog worden bepaalt. Inschrijven voor het S.V. ‘t Harde Bedrijventoernooi 2022 kan al wel d.m.v. de onderstaande button:

https://laposta.nl/f/ss5ssizpfphf

Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorig edities hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving.

Voor meer informatie? sponsorcommissie@svtharde.nl