S.V. ‘t Harde dankt onderstaande sponsoren voor hun bijdrage aan het succes van de Ultras.


FTM Faber Technische Montage

Nadat vrij recentelijk het nieuwe S.V. ’t Harde Ultra’s T-shirt werd geïntroduceerd konden wij meedelen dat de eerste twee series van 25 shirts door de sponsoren Klaver 4 Reclame en Carplanet tegen een sterk gereduceerd tarief konden worden aangeboden. Deze eerste 50 T-shirts vonden dusdanig snel een jonge eigenaar dat wij nu gelukkig kunnen meedelen dat, dankzij de nieuwe sponsor Faber Technische Montage uit Elburg, wij ook de derde serie van 25 Ultra’s T-shirts kunnen aanbieden voor €9.50 in plaats van de reguliere verkoopprijs van €15,-.

Dank en waardering voor deze mooie sponsoring gaan uit naar Henk Faber van Faber Technische Montage.

Faber Technische Montage (Henk Faber)
info@faber-tm.nl
Moerasstraat 7J
8082AJ Elburg
06 11 10 36 93


Timmerbedrijf HJ Boonen

Afgelopen zaterdag 13 april vond op Sportpark Schenk de thuiswedstrijd van het eerste elftal plaats tegen Noord Veluwe Boys. Het zal menig bezoeker niet zijn ontgaan dat de laatste weken het eerste elftal gebruik kan maken van een groep zeer fanatieke jeugdige supporters. Deze groep genaamd de Ultra’s werden enige weken geleden door Supportersvereniging Groen-Wit al voorzien van een groot Ultra’s Spandoek en een heuse Ultra’s XXXL-vlag. Door een nieuwe genereuze sponsoring van Timmerbedrijf H.J. Boonen uit Hulshorst zijn de Ultra’s nu ook voorzien van 20 coole groen-wit geblokte support-vlaggen. Met de sponsoring is Timmerbedrijf H.J. Boonen dan ook de officiële vlagsponsor geworden van de S.V. ’t Harde Ultra’s. De ultras-commissie en sponsorcommissie bedanken dan ook Timmerbedrijf H.J. Boonen zeer hartelijk voor deze mooie geste. Als dank werd de sponsor een fraai boeket bloemen aangeboden.


J Tijssen vloeren

 J. Tijssen Vloeren uit ’t Harde is rugtas-sponsor van eerste 20 ULTRA rugtassen geworden. Deze eerste serie van 20 stuks kunnen door deze sponsoring voor de zeer scherpe prijs van € 12.50 per stuk aangeboden in plaats van voor de normale prijs van € 19.50 per stuk. Jos Tijssen tekende voor deze sponsoring onlangs de sponsorovereenkomst op Sportpark Schenk. Mark Timmers van de sponsorcommissie overhandigde Jos een mooie boeket bloemen als dank voor deze geste. 

Bent u opzoek naar een nieuwe houten vloer of laminaat, of wilt u uw vloer weer als nieuw? Dan bent u bij J. Tijssen Vloeren op het goede adres. “Wij beschikken over een ruime ervaring bij het leggen, renoveren, afwerken en onderhouden van houten vloeren. Ook hebben wij de beschikking over een ruim assortiment afwerkingen bij zowel lak, vloeibare was als olie”.
Bij ons geen verrassingen achteraf, maar vanaf het begin duidelijkheid!
Omdat wij alle tijd voor u willen nemen zijn wij alleen geheel vrijblijvend op afspraak geopend.
Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina van J. Tijssen Vloeren.
J. Tijssen Vloeren
Kiezelstraat 36
8084 XZ ‘t Harde
Tel. 06-46067484
Email info@jtijssenvloeren.com


Car Planet

Het full-service autobedrijf Car Planet heeft zich met een nieuw sponsorcontract verbonden aan S.V. ’t Harde.

Laurens Visch, de enthousiaste eigenaar van het autobedrijf, draagt SV ’t Harde een warm hart toe. “Ik vind het belangrijk dat iedereen in staat is mee te doen. Daarom sponsor ik naast een nieuw bord ook de shirts voor de Ultra’s.”

Door deze combi-sponsoring wordt de tweede druk van 25 Ultra-shirts voor de scherpe prijs van € 9,50 per stuk aangeboden. Laurens Visch van Carplanet Elburg zette zaterdag 25 mei jl. zijn handtekening onder de sponsorovereenkomst. Aansluitend is het nieuwe bord op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen. Op de foto van deze gelegenheid (door Kees Bette) ziet u ook de zoon van onze nieuwe sponsor, Dani Visch, de zoon van Laurens Visch. Dani is S.V. ’t Harde Ultra en hij speelt bij de JO13-1.

 

Het bestuur, de sponsorcommissie en de Ultra’s bedanken Laurens Visch voor deze geweldig mooie sponsoring.

Car Planet is een full-service autobedrijf dat al 15 jaar is gevestigd in Elburg. Bij Car Planet werken vakmensen met hart voor de autotechniek en dat merkt u aan alles.
Car Planet staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en transparantie en denkt graag met u mee over de juiste aanpak. Naast een ruime keuze aan goed onderhouden occasions heeft Car Planet de modernste apparatuur om klein en groot onderhoud uit te voeren aan uw auto. Car Planet is een professioneel autovakbedrijf met een persoonlijke touch: zij kennen hun klanten! Car Planet heeft zich in de volgende kerntaken gespecialiseerd:

  • Reparatie en onderhoud van alle merken auto’s
  • APK
  • Verkoop van nieuwe auto’s
  • Nette occasions
  • Storingen diagnosticeren
  • Airco- en bandenservice

Voor vragen of een afspraak: neem gerust contact met ons op, of kom langs in Elburg.
Car Planet Elburg
Uiterwaardenstraat 30
8081HJ Elburg T: 0525690404
E: info@carplanetelburg.nl www.carplanetelburg.nl