Aantal uur per week? : ongeveer 10 uur per jaar rond mei/juni.
veel contact met:
jeugdleden of overige leden waarmee je contact zult hebben tijdens een georganiseerd onderdeel. Medeleden uit de recreatiecommissie, toernooicommissie, kantinecommissie en bestuurslid leden, coördinator recreatiecommissie

Met ruim 20 teams en ongeveer 600 leden is S.V. ’t Harde na zo’n 85 jaar uitgegroeid tot een volwassen club in het regionale voetbal.

Voor onze vereniging is voetbal ons hoofddoel. Toch doen we als vereniging meer dan alleen voetballen. We proberen onze leden betrokken te krijgen en te houden door andere evenementen te organiseren dan een partij voetbal. Denk aan Sinterklaas, de snertloop, een voetbalquiz, familiedag, etc.

Doordat er de afgelopen jaren geen familiedag is georganiseerd zijn er geen vrijwilligers beschikbaar voor de organisatie en begeleiding van de familiedag. Dit doe je niet alleen, maar samen met leden van overige commissies. Als familiedagorganisatie houd je je bezig met spellen en activiteiten voor de leden naast het voetbal. Catering etc wordt in overleg geregeld door kantinecommissie en organisatie familiedag. Deze functie is enkel voor de familiedag organisatie en vraagt een aantal uren voorbereiding en de activiteiten begeleiden op de dag zelf.

Wat wordt er van je verwacht:

• Bedenken, organiseren en meehelpen bij familiedag

Wat breng je mee:

• Je vindt het leuk om S.V. ‘t Harde te vertegenwoordigen, niet op het veld maar juist buiten de lijn
  • Je bent creatief en weet je handen uit de mouwen te steken
  • Je hebt iets met onze verschillende doelgroepen

Hoeveel tijd ben je eraan kwijt:

• De familiedag wordt 1x per jaar georganiseerd en naast de toernooicommissie en kantinecommissie ben je medeverantwoordelijk voor een leuke en gezellige familiedag. Je krijgt de vrije hand om hierin te organiseren wat jullie lijkt. Je

Wat krijg je ervoor terug:

• Een vrijwilligersrol waar je voor veel ruimte krijgt om wat leuks te organiseren.
  • Een functie waar tussen de bedrijven door meer dan genoeg ruimte is om te genieten van de wedstrijden in de ochtend /middag
  • Een functie waarbij je eens per jaar een evenement organiseert. Je kunt zelfs nog voorkeur opgeven.
  • Als coördinator een rol waarbij je mensen kunt enthousiasmeren of helpen met de juiste mensen in contact te brengen.

Ben jij de persoon die we zoeken of ken je wellicht iemand die geschikt is voor het organiseren van de familiedag? Neem dan contact op met het bestuurslid leden of stuur een mailtje naar vrijwilliger@svtharde.nl