De ledenshop biedt jou als lid van S.V. ’t Harde de mogelijkheid items uit de Hummel clubcollectie aan te schaffen. De ledenshop is een initiatief van S.V. ‘t Harde, Mode- en Sporthuis Ten Cate en teamwearspecialist Deventrade B.V., die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar, Select en Reece Australia voert. De shop is onderdeel van de samenwerking tussen S.V. ’t Harde, Mode- en Sporthuis Ten Cate en kledingleverancier Deventrade B.V..

Alle aankopen die je in de ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor S.V. ‘t Harde. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die S.V. ‘t Harde van de kledingsponsor ontvangt. Bovendien profiteer jij ook van scherpe prijzen en kortingen. Zo maak je met een aankoop in de ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor onze club!

Hoe werkt de ledenshop?

Ga naar ledenshop van S.V. ‘t Harde

  • Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de kledingstukken te bestellen die specifiek door S.V. ‘t Harde geselecteerd zijn.
  • Behalve de eigen clubcollectie, biedt de ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen zoals bijvoorbeeld scheenbeschermers en Derby Star ballen enz.
  • Levering van je bestelling vindt plaats door Deventrade B.V. i.c.m. Mode- en Sporthuis Ten Cate. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij deze winkel ophalen of thuis laten bezorgen.

Sponsoring
Bedrijven of particulieren die interesse hebben in het sponsoren van een S.V. ’t Harde team d.m.v. bijvoorbeeld wedstrijdtenues, trainingspakken, jassen, tassen etc. kunnen hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@svtharde.nl. Meer informatie over kledingsponsoring is te vinden op deze pagina.