Toernooi commissie

LidChris Huenesteintoernooicommissie@svtharde.nl
LidJan Leusink
LidBertha Badenbroek
Toernooien zijn een vast onderdeel van het voetbalseizoen. Toernooien zorgen voor plezier, inkomsten, verbroedering en naamsbekendheid en zijn daarom belangrijk voor een voetbalvereniging. De afgelopen jaren zijn er bij S.V. ’t Harde minder grote toernooien georganiseerd door de verbouwingen. Nu de verbouwingen per seizoen 2017-2018 afgerond lijken te zijn is het belangrijk om weer te beginnen met het organiseren van toernooien op sportpark Schenk, hiervoor wordt er een toernooi commissie opgezet. De toernooi commissie zorgt voor het organiseren van de jaarlijkse toernooien bij S.V. ‘Harde. De toernooi commissie werkt hierbij samen met andere commissies (oa kantine commissie, technische commissie en wedstrijdsecretariaat). Daarnaast heeft de toernooi commissie een coördinerende rol bij toernooien die door de verschillende teams bij andere verenigingen worden gespeeld.

De toernooi commissie rapporteert aan het hoofdbestuur lid voetbal zaken.

Hoofdbestuur voetbal zaken

Toernooi commisie