De leden van S.V. ’t Harde hebben tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering toestemming gegeven om met de laatste renovatieklus van de kleedkamers te beginnen. Laatste 4 kleedkamers worden gerenoveerd naar 3 nieuwe kleedkamers en een scheidsrechters kleedkamer. Ook wordt er nog een toiletgroep en een beheerruimte gerealiseerd. De gang tussen de kleedkamers wordt geheel gerenoveerd en de overkapping aan de zijkant van het gebouw wordt helemaal doorgetrokken naar de kopgevel richting het hoofdveld.

Deze werkzaamheden gaan wij weer doen moet onze geweldige groep vrijwilligers in samenwerking met onze bouwpartners Prins Bouw, Bouwcenter Concordia, TMI Bosch en Van Leeuwen Installaties. De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en in de kerstvakantie zal er een grote slag gemaakt worden met het sloopwerk. Dit zal voor de leden niet onopgemerkt voorbij gaan. Er worden weer bouwhekken rondom de bouwplaats geplaatst, ook worden er rijplaten op het terrein gelegd om vrachtverkeer naar de bouwplaats mogelijk te maken.

De werkzaamheden worden 90% door onze vrijwilligers uitgevoerd. Dit houdt in dat wij niet met een strakke planning gaan werken. Maar wij kunnen wel met zekerheid zeggen dat de rest van het voetbalseizoen 2022-2023 er geen toegang is tot deze kleedkamers. Dit betekend dat wij minder kleedkamers beschikbaar hebben. Alle teams/leden zullen vaker een kleedkamer moeten delen met een ander team. Zorg voor een vlotte doorloop in de kleedkamers door kort te douchen en snel aan te kleden. Zo besparen wij niet alleen energie, maar heeft een ieder niet teveel hinder van elkaar. Verbouwen is vaak eerst een beetje pijn lijden, maar er komt iets moois voor terug!

Mocht je willen helpen bij het klussen, dan kun je je aanmelden via vrijwilligerscommissie@svtharde.nl.

Namens de bouwcommissie fijne feestdagen en een goed en gezond 2023 gewenst!