Het is carnavalstijd en dan staan er minder reguliere competitiewedstrijden op het programma. Bij S.V. ’t Harde is het motto: “Stilzitten is geen optie”, dus heeft Arie Paauwe met zijn trainersteams een voetbalclinic op zaterdagochtend georganiseerd. Dit speciaal voor speelsters en spelers tot en met 11 jaar, lid of geen lid.

Tussentijds had de KNVB toch een wedstrijd voor de JO11-1 & 2 op programma gezet, maar ondanks dit gegeven kwamen er toch nog 60 kids op de voetbalclinic af!

De kinderen kregen in 2 uur tijd weer een prachtig voetbalcircuit voorgeschoteld. Een ieder deed met veel enthousiasme zijn of haar oefening.

Om 12.00 gaf Arie Paauwe het eindsignaal en zijn de deelnemers samen met de trainers de kantine ingegaan om te genieten van een patatje van SB Foods met een heerlijk frisdrankje erbij.

Het was weer een succesvolle voetbalclinic, waarbij vele mooie foto’s geplaatst zijn op de Facebookpagina van S.V. ’t Harde.

Alvast voor in de agenda, op 24, 25 & 26 april worden de Rabobank voetbaldagen weer georganiseerd. 3 dagen lang voetbalactiviteiten, waarbij iedereen weer gratis mee mag doen. Informatie volgt binnenkort.

Wil je lid worden van S.V. ‘t Harde, geef je snel op en kom meetrainen;