Update: De inschrijving voor de Rabobank voetbaldagen is gesloten.

In de week van 24 april zijn de basisscholen vrij vanwege de meivakantie. Om alle kinderen kosteloos een mogelijkheid tot sporten te geven start S.V. ’t Harde deze vakantie weer met een voetbal driedaagse. Er is weer een mooi programma samengesteld. Op maandag wordt er om 13.00 uur gestart met de trainingen. Een ieder is vanaf 12.45 uur welkom.

Op dinsdag 25 april wordt erom 10.30 uur gestart met een gezamenlijke warming-up verzorgt door Bootcamp Oldebroek. In 2 groepen wordt daarna een programma afgewerkt. Eén programma onder leiding van Bootcamptrainers Kenneth van Dorp en Luuk Bastiaan. Het andere programmaonderdeel zal bestaan uit diverse voetbaloefeningen onder leiding van diverse voetbaltrainers. Na de gratis lunch in de kantine met een leuke verloting georganiseerd door Supporters Vereniging “Groen-Wit” zal er een voetbal 6-kamp afgewerkt worden. Om 15.30 uur is deze voetbaldag weer afgelopen.

Woensdag 26 april is de afsluitende dag, om 10.30 uur wordt er gestart met een gezamenlijke warming-up verzorgt door oud trainer Kars Schepers, daarna nemen weer een 3-tal freestylers onder leiding van Mike van der Streek de training over om een ieder de nieuwste voetbal skills te leren. Ook zal er een pannakooi aanwezig zijn. Na de lunch zal er eerst gestreden worden om de penaltybokaal met onze topkeepers uit de G-teams, aansluitend is er een voetbaltoernooi, waarbij Thomas van den Belt de prijsuitreiking voor zijn rekening zal nemen. Thomas speelt nu nog voor PEC Zwolle en gaat volgend seizoen naar de Kuip om voor Feyenoord te gaan spelen.

Deze voetbaldagen staan onder leiding van S.V. ’t Harde jeugdtrainer Arie Paauwe. Arie heeft weer een heel team van trainers om zich heen verzameld om alle kinderen tussen 6 t/m 13 jaar weer drie fantastische voetbaldagen te laten ervaren op sportpark Schenk. Deelname is geheel gratis en inclusief twee keer een lunch. Graag aanmelden via toernooicommissie@svtharde.nl. Je hoeft geen lid te zijn van S.V. ’t Harde om mee te doen aan deze mooie voetbalactiviteiten. Meld je snel aan, want er zijn al veel inschrijvingen! Wegens het grote aantal aanmeldingen, is de inschrijving gesloten!