Zaterdag 15 april speelt S.V. ’t Harde de belangrijke competitiewedstrijd tegen WZC uit Wapenveld. Met nog 4 competitiewedstrijden op het programma zijn de belangen duidelijk. WZC een ploeg in vorm met een periodetitel op zak, S.V. ’t Harde op jacht naar een plek in de nacompetitie, WZC met vaak veel uitpubliek meenemend moet een prachtige ambiance opleveren. Scheidsrechter Van den Beld zal om 14.30 uur laten aftrappen op het hoofdveld van Sportpark Schenk.

Eerder dit seizoen won S.V. ’t Harde met 0-1. De eerste helft waren de Hardenezen de betere ploeg, maar in de 2e helft was onze keeper Sander van der Groef een grote “sta in de weg” voor de aanvallers van WZC. Een tijdlang stond WZC op de gevaarlijke 7e plek, maar daar is duidelijk afscheid van genomen en zijn de Wapenvelders op weg naar de nacompetitie, een prima prestatie van onze tegenstander.

S.V. ’t Harde heeft een wisselvallige periode achter de rug. Het is nu zaak om een goede serie neer te zetten, dit net zoals voor de winterstop. Als dit lukt, dan staat de poort richting nacompetitie open. Een mooie doelstelling voor de mannen van René van ’t Goor.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd en achter de afrastering te blijven.