De afgelopen maanden is er door Antea en de gemeente Elburg hard gewerkt om een kunstgrasveld te realiseren op het pupillenveld van S.V. ’t Harde. De werkzaamheden liepen in het begin voortvarend, maar net op het moment dat er weersgevoelige werkzaamheden uitgevoerd moesten worden, viel de vorst in. Dit was in de maand december en moesten de werkzaamheden tijdelijk stoppen.

Gelukkig zat de laatste weken het weer mee en konden de werkzaamheden hervat worden. Het resultaat is geweldig geworden. Een nieuwe non-infill kunstgrasveld. Dit houdt in dat er geen rubber is toegepast, maar een natuurlijke zand-infill. Rondom het kunstgrasveld is een prachtig hekwerk aangebracht, zijn er nieuwe brede ballenvangers geplaatst en het straatwerk is nieuw aangebracht. Met een 2-tal prachtige dug-outs is het plaatje compleet gemaakt.

Wij zijn de gemeente Elburg dankbaar voor het aanleggen van dit prachtige veld. De eerste trainingen vinden inmiddels plaats op het nieuwe veld. Zaterdag 18 februari vindt de officiële opening plaats met een wedstrijd tussen S.V. ’t Harde 1 tegen S.V. ’t Harde G1. Om 14.15 uur vindt de officiële openingshandeling op het veld plaats. U bent van harte uitgenodigd om bij dit heuglijke feit aanwezig te zijn.