Traditioneel wordt er in de herfstvakantie voetbaldagen georganiseerd bij S.V. ’t Harde. Dit jaar is er voor een 3-daagse gekozen. Deze opzet was ook een groot succes. Elke dag werd er door minimaal 70 kinderen deelgenomen aan diverse activiteiten op sportpark Schenk.

Er was een 6-kamp georganiseerd, Bootcamp Oldebroek kwam langs om alle spieren goed los te maken. De Free-stylers onder leiding van Mike van der Streek gingen alle kinderen de nieuwste trucs leren en de supporters vereniging regelde een bingo tijdens de gratis lunch. Ook was er een penaltybokaal, waarbij de deelnemers en penalty konden nemen op jeugdkeepers Wesley en onze G1 keeper Jeremaih. Al met al veel activiteiten die grotendeels onder begeleiding stonden van de vele jeugdtrainers die S.V. ’t Harde rijk is.

Op de afsluitende woensdagmiddag werd er een onderlinge toernooi georganiseerd. Bram van Polen, de aanvoerder van PEC Zwolle, heeft na afloop de prijsuitreiking verzorgd samen met onze G1 keeper. Na de prijsuitreiking konden de spelers nog vragen stellen aan Bram.

Het waren wederom zeer succesvolle dagen, waarbij de jeugd weer volop heeft kunnen genieten van alle mooie activiteiten onder leiding van onze hoofd jeugdopleider Arie Paauwe. Als vereniging willen wij een ieder bedanken die heeft meegeholpen aan deze mooi opgezette 3-daagse.

Voor de niet leden, die graag willen voetballen: geef je op via de website https://www.svtharde.nl/jeugdledenactie/.

In het voorjaar worden er wederom voetbaldagen georganiseerd. Houdt hierbij de social media kanalen en website van S.V. ’t Harde goed in de gaten.

Wilt u nagenieten van deze mooie voetbaldagen? Kijk dan op onze Facebook pagina (https://nl-nl.facebook.com/svtharde1937/) en bekijk de prachtige foto’s gemaakt door Paul Berkhout.