Op een regenachtige zaterdagmiddag weet S.V. ‘t Harde zich te revancheren tegen BAS uit Biddinghuizen. Het veld lag er prima bij, alleen door de weersomstandigheden was het een glad veld.

In de nacompetitie aan het einde van vorig seizoen werd er met 5-1 verloren in Biddinghuizen. De hardenezen wilden hier graag revanche op nemen en deden dit ook met een 2-0 winst.

In de eerste helft werd er niet gescoord. Er waren aan beide zijden wel kansen, maar de trekker werd niet overgehaald.

Na rust werd de wedstrijd wat opener en wist doelman Sander van der Groef zich te onderscheiden door een paar prima reddingen.

S.V. ‘t Harde had ook een paar grote kansen, maar vaak was de eindpass of afronding ondermaats. Toch weet Luuk Struik de ban te breken en scoorde 1-0. Tegen het einde van de wedstrijd liep S.V. ‘t Harde wederom tegen een domme rode kaart aan en werd het nog billenknijpen voor iedereen met een groen-wit hart. Maar in de “dying seconds” scoort Henk Elskamp de bevrijdende 2-0 na goed aangeven van Luuk Struik.

Door deze overwinning blijft S.V. ‘t Harde bij de kopgroep van 4 ploegen die bovenaan staan met 9 punten.

Volgende week is er geen competitiewedstrijd, aankomende donderdag wordt er op sportpark Schenk geoefend tegen VSCO ’61, aanvang 20.00 uur.