Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Sadik Barbershop bordsponsor geworden is bij S.V. ‘t Harde. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie Barbershop Sadik uit onder meer ’t Harde, Putten en Harderwijk voor deze nieuwe sponsoring. Onlangs werd de sponsorovereenkomst getekend en het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.
BARBERSHOP SADIK
“Wij zijn een herenkapsalon die inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in Harderwijk en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alle soorten kapsels maar ook voor een klassieke scheerbeurt. Uiteraard hebben wij altijd heerlijke koffie voor u klaarstaan. Een gezellige sfeer ontbreekt uiteraard ook niet. Wij knippen uitsluitend op afspraak. Via onze website kun je éénvoudig en snel je afspraak maken”

Barbershop Sadik is opgericht in 2014. Begonnen als eenmanszaak zijn wij inmiddels een begrip geworden in Harderwijk en hebben wij sinds kort ook een vestiging in Putten mogen openen. Dagelijks staan wij met meerdere kappers voor u klaar om u te voorzien van een mooie coupe, een klassieke scheerbeurt of wellicht een totale make-over. De koffie staat altijd klaar en de gezelligheid ontbreekt natuurlijk niet!
www.barbershopsadik.nl