Met een bedrijfsbezoek aan Van Werven, één van de grootste en meest aansprekende werkgevers in de regio, staat er op 14 juni weer een aantrekkelijke avond voor ondernemers gepland. “Er is weer veel animo voor ons programma en we voelen het enthousiasme van onze leden bij de bijeenkomsten. Zeker als we een mooi bedrijf als Van Werven bezoeken”. Patrick Visch van Business Club NV is er blij mee.

Bij Van Werven wordt er niet alleen teruggekeken op 75 jaar ondernemerschap, Wilfred van Werven gaat de gasten ook meenemen in de toekomstvisie van het bedrijf waarbij elektrificatie en duurzaamheid centraal staat. “Op onze thuisbasis in Oldebroek willen we graag het beste van Van Werven laten zien. We kijken als organisatie voortdurend vooruit en spelen in de maatschappelijke vraag. Plasticrecycling en elektrificatie van grondverzetmaterieel zijn mooie voorbeelden hiervan en spreken tot de verbeelding ”

Van Werven bestond het afgelopen jaar maar liefst 75 jaar. Met meer dan 400 werknemers in de regio kent iedereen wel iemand die onderdeel is van het grondverzetbedrijf.

“We krijgen een inspirerend verhaal, krijgen veel te zien over het bedrijf en willen elkaar natuurlijk ook gewoon ontmoeten onder genot van een hapje en een drankje. Inmiddels zijn er al zo’n 100 aanmeldingen binnen, dus het belooft weer een prachtige avond te worden ” Besluit Patrick Visch

Leden, relaties en ondernemers die interesse hebben in de activiteiten van de Business Club NV zijn welkom om deze avond bij te wonen. Op dinsdag 14 juni staat vanaf 19.30 uur de koffie klaar aan de Verlengde Looweg in Oldebroek en om 20.00 opent voorzitter Marcel van ’t Hul de bijeenkomst. Aanmelden kan via www.businessclubnv.nl