Zaterdag 11 juni speelt S.V. ’t Harde de eerste nacompetitie wedstrijd tegen BAS in Biddinghuizen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en zal onder leiding staan van een arbitraal trio, aangesteld door de KNVB.

De nacompetitie bestaat uit 3 enkelvoudige wedstrijden op knock-out basis voor S.V. ‘t Harde. De winnaar van de wedstrijd BAS – S.V. ’t Harde gaat door naar de volgende ronde. Er worden dus geen returnwedstrijden afgewerkt. De verliezer is gelijk klaar en kan zich richten op het volgende seizoen.

Als de wedstrijd na 90 minuten nog geen winnaar heeft opgeleverd, dan is er een verlenging van 2 x 15 minuten. Als er dan nog geen winnaar is, dan volgt een strafschoppenserie van vijf, waar beide teams om en om een strafschop moeten nemen. Als deze serie nog geen winnaar oplevert, dan wordt er om en om een strafschop genomen, totdat er wel een winnaar is.

De winnaar van BAS – S.V. ’t Harde speelt op dinsdagavond 14 juni tegen V.V. Terborg op sportpark de Paasberg in Terborg. Ook voor deze wedstrijd gelden bovenstaande uitgangspunten. De winnaar van deze wedstrijd mag op 18 juni op neutraal terrein de finale spelen. Wil je deze regels nog eens rustig nalezen, ga dan naar: https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/55973/deze-regels-gelden-tijdens

Voor het publiek gelden dezelfde maatregelen als normaal bij competitiewedstrijden. Achter de afrastering en geen alcohol langs het veld. Gedraag je richting tegenstander en arbitraal trio en ruim je eventueel gemaakte rotzooi op. Als supporter van S.V. ’t Harde ben je een ambassadeur van de vereniging.

De supportersvereniging heeft bussen geregeld voor de wedstrijd tegen BAS. Inschrijven kan via de secretaris van de supportersvereniging: Bart Jan Olthuis (06- 54654146) of mailen naar supportersvereniging@svtharde.nl. Er zijn verder geen kosten aan verbonden en de bussen zullen tussen 13.00 – 13.30 uur vertrekken. Na de wedstrijd gaan de bussen gelijk weer terug naar ’t harde, geef je snel op!