De groep Business Partners van Business Club NV is uitgebreid met installatiebedrijf HulstFlier uit Elburg en Zwolle. Algemeen Directeur Gerrit Kolkman is blij met deze samenwerking. “We hebben een goed gevoel bij de Business Club NV en dragen hier graag een steentje aan bij.” Door het Business Partnerschap is HulstFlier één van de 8 partners die op deze manier bij de club zijn aangesloten.

“De Business Partners bestaan uit bedrijven waar we een nauwe samenwerking mee hebben, vaak al sinds we begin 2014 met de Business Club zijn gestart.” Verteld Patrick Visch. Inmiddels zijn er zo’n 250 bedrijven betrokken bij de club en komen de leden van Zwolle tot Harderwijk op de activiteiten af.

“De evenementen die we organiseren zijn de basis.” Zegt Marcel van ’t Hul. “Maar met ons Magazine, de Academy , onze Sportactiviteiten en ons kantoorconcept spreken we veel bedrijven aan. Onze Business Partners krijgen hierbij veel zichtbaarheid. De eerste groep met 5 partners hebben hun overeenkomsten ook allemaal verlengd, daar zijn we erg blij mee.”

HulstFlier is landelijk actief maar de binding met Elburg en de regio is sterk. “Veel van onze collega’s komen hier uit de buurt. Ook hebben we veel particuliere klanten in de regio. Die zijn erg belangrijk voor ons.” Zegt Gerrit Kolkman.

Afgelopen week hebben Gerrit Kolkman en Marcel van ’t Hul de samenwerking officieel bekrachtigd met het Business Partner-contract.