Het is alweer enige tijd geleden dat wij het jaarlijkse bedrijventoernooi voor dit jaar hebben aangekondigd. Een groot aantal bedrijven heeft zich inmiddels ingeschreven. Maar er is nog plaats voor enkele enthousiaste teams. Aanmelden kan via de link verderop in dit bericht tot en met 31 mei. Aarzel dus niet en geef je snel op!

De 10e editie van het bedrijventoernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 juni
Per team zijn ca. 10 spelers nodig, waarvan 1 keeper, 6 veldspelers en 3 wisselspelers (minimale leeftijd 17 jaar). De spelregels zijn op beschikbaar via deze link. Er is plaats voor maximaal 26 teams. Uiteraard zal er weer het nodige vermaak zijn voor de supporters en kinderen. Ook de inwendige mens zal zeker niet vergeten worden. 

Het definitieve programma (incl. uitleg, opzet, kosten etc.) zal begin juni aan alle deelnemende bedrijven bekend worden gemaakt. Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan vorige edities van het toernooi hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving. Geïnteresseerden of belangstellenden kunnen zich tot 31 mei éénvoudig aanmelden via de onderstaande button: 

Kijk voor meer informatie ook op www.svtharde.nl/bedrijventoernooi.