Zaterdag 13 april 2024, voorafgaand aan de belangrijke derby in de derde klasse C tussen S.V. ‘t Harde en V.V. OWIOS, was dhr. Alex Zwep kantoordirecteur van PVM Notarissen uit Almere naar Sportpark Schenk gekomen om zijn handtekening te zetten op de sponsorovereenkomst voor Balsponsoring S.V. ‘t Harde Jeugd. Met deze nieuwe sponsoring biedt de sponsor S.V. ‘t Harde de gelegenheid om voor de jeugdafdeling een groot aantal nieuwe wedstrijdbalen aan te schaffen. De voetbalsport begint vanzelfsprekend met de beschikking over goede materialen waaronder mooie Derby Star voetballen. Daarom zijn wij dhr Alex Zwep van PVM Notarissen dan ook zeer dankbaar voor deze fraaie sponsoring. Namens het bestuur en de sponsorcommissie werd aan de sponsor een mooi boeket bloemen aangeboden door de Pupillen van de Week namens de Jeugd van S.V. ‘t Harde.

PVM Notarissen

Zegt u notaris Almere, dan zegt u PVM notarissen Almere. PVM notarissen is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een bekend notariskantoor in de gehele regio. Vanuit onze centraal gelegen kantoor in Almere verzorgen wij op deskundige en vriendelijke wijze onze notariële dienstverlening.

Wij informeren u op deze website graag verder over ons kantoor, onze medewerkers en de vele producten en diensten die wij u kunnen aanbieden op het gebied van registergoederen, personen- en familierecht alsmede ondernemingsrecht.

Als notaris in Almere, zetten wij de traditie van PVM notarissen voort: open en efficiënt, maar met uw belang continu als onze leidraad zorgen wij voor de rechtszekerheid van onze klanten. In de huidige markt met al zijn uitdagingen en snel veranderend tijdsbeeld, zeker voor het notariaat in het algemeen, hebben wij als doel “ouderwetse” kwaliteit te leveren, met een open oog voor de mens achter het juridische vraagstuk en tegen een concurrerend tarief.

Voor al uw notariële zaken: vertrouw op PVM notarissen in Almere!

PVM notarissen
Busplein 40
1315 KV Almere

[T]   036 – 53 38 572
[E]   info@pvmn.nl

[W] www.pvmn.nl/