Maandag 29, dinsdag 30 april en donderdag 2 mei organiseert S.V. ‘t Harde een voetbal driedaagse. Op maandag starten wij om 13.00 uur en de overige dagen starten wij om 10.30 uur ’s morgens, inloop vanaf 10.15 uur. Programma duurt elke dag ongeveer tot 15.30 uur en deelname is wederom gratis!

Er is weer voor een driedaags evenement gekozen met een breed programma. Er worden diverse voetbalactiviteiten georganiseerd door onze trainers. Denk hierbij aan penaltybokaal, voetbal 6-kamp, voetbaltoernooien, voetbalactiviteiten en diverse andere activiteiten

Deze voetbaldagen zijn speciaal voor kinderen vanaf 6 tot en met 13 jaar. Tussendoor is er op dinsdag en donderdag een gratis lunch voor alle deelnemers, waarbij er ook nog één keer een loterij is, welke georganiseerd wordt door de supportersvereniging “Groen-Wit”.

Schrijf je snel in via toernooicommissie@svtharde.nl, vol is vol. Je hoeft geen lid van S.V. ‘t Harde te zijn, kom lekker sporten in de meivakantie op sportpark Schenk in ‘t Harde.

Over 1,5 week maken wij definitieve programma bekend, tot 29 april!