De eerste competitiewedstrijd voor S.V. ‘t Harde in 2024 was tegen VIOS Vaassen. Vanwege de winterse omstandigheden werd er afgetrapt op het kunstgrasveld van sportpark Schenk.

Het begin van de wedstrijd was wat weifelend. Beide teams speelden voorzichtig en probeerden zorgvuldig de weg naar voren te vinden. Dit deed VIOS net wat beter dan S.V. ‘t Harde. De beste kansen in de eerste helft waren dan ook voor de gastheren. Door het niet zorgvuldig omgaan met deze kansen was de ruststand 0-0. Vlak voor rust kreeg de routinier van VIOS Vaassen; Jasper Verstraten , zijn 2e gele kaart en kon vertrekken.

Na rust was het S.V. ‘t Harde wat meer balbezit had, zonder echt gevaarlijk te worden. Het is een zorgelijke situatie dat er eigenlijk alleen gevaar komt uit standaardsituaties. Dit was in de laatste minuten van de wedstrijd volop het geval, maar de kansen werden niet afgerond. Na 90 minuten voetbal floot de zeer goed

leidende scheidsrechter Letschert de wedstrijd af en beide teams konden weer een punt bijschrijven bij het totaal. Zowel VIOS Vaassen als S.V. ‘t Harde schieten niet echt veel op met 1 punt.

Aankomende zaterdag speelt S.V. ‘t Harde de belangrijke uitwedstrijd tegen EFC ’58 in Ermelo. Er zal om 14.30 uur afgetrapt worden op sportpark Zanderij in Ermelo. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt het 2e elftal een oefenwedstrijd tegen EFC ’58 2, aanvang 12.00 uur. Wellicht mooi om op tijd in Ermelo te zijn op 27 januari.

De foto’s zijn gemaakt door Annemieke Jolink