Op een regenachtige zaterdag en een kletsnat hoofdveld in Oldebroek werd er om 14.30 uur afgetrapt op het mooie sportpark Bovenmolen. Waar de laatste weken S.V. ’t Harde als een echte vechtmachine opereerde, was dit het eerste uur van de wedstrijd niet te merken. Inmiddels stond S.V. ’t Harde dan ook met 2-0 achter. In de eerste helft scoorde Cornell Balk de 1-0 achter keeper Marc van der Streek, gelijk in de 2e helft maakte Cornell er 2-0 van.

De wedstrijd leek gespeeld en S.V. ’t Harde had nog niks laten zien. Na een paar omzettingen kwam de strijd weer terug en wist S.V. ’t Harde de stand weer gelijk te trekken. Eerst scoorde Stefan Marsman en 5 minuten later Rick Zanting, de 2-1 en 2-2.

Alles leek weer open en S.V. ’t Harde deed weer volop mee. Toch was het 10 minuten voor tijd OWIOS die via Corné Hamelink 3-2 op het scorebord zette. S.V. ’t Harde gaf niet op en in de laatste minuut van de wedstrijd kopte Jelle van ’t Hul de bal nog op de lat van het doel van OWIOS. Daarna floot de prima leidende scheidsrechter Hamzeh voor het laatst op zijn fluit en leed S.V. ’t Harde zijn 3e nederlaag deze competitie.

Aankomende week speelt S.V. ’t Harde thuis tegen V.V. Oene op het hoofdveld van sportpark Schenk, aanvang 14.30 uur. De komende weken zullen er overwinningen behaald moeten worden, om aansluiting met de brede middenmoot te krijgen.