Enige tijd geleden meldden wij al dat Broekhuis naast bord-, website- en tvsponsor ook tenuesponsor was geworden van S.V. ‘t Harde JO11-2. Naast al deze mooie sponsoring heeft Broekhuis nu ook S.V. ‘t Harde JO9-2 voorzien van nieuwe wedstrijdtenues. Ook kregen de leiders door Broekhuis gesponsorde coachjassen. Met dank aan Wim Mulder, medewerker van Broekhuis en leider van het JO9-2 team is deze nieuwe sponsoring tot stand gekomen. Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde bedanken hierbij Broekhuis voor deze mooie sponsor uitbreiding. Op zaterdagmorgen 4 november werd het team voorafgaand aan hun thuiswedstrijd tegen Swift’64 JO9-1 op de foto vastgelegd.

Help S.V. ‘t Harde aan een mooie clubbonus!

Bevestig in een paar simpele stappen bijvoorbeeld na aankoop van een Broekhuis auto of na uw bezoek aan de Broekhuis-werkplaats. Klik hiervoor op de onderstaande afbeelding of ga naar https://www.svtharde.nl/broekhuis-clubbonus/

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is narrow-casting-clubbonus2-1024x576.jpg

Broekhuis

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over 61 vestigingen vertegenwoordigen wij 16 automerken en 6 bedrijfswagen merken. Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Uitgebreid dienstverleningspakket
Alles van A tot Z geregeld
Met onder andere Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services, Broekhuis Carplus, Broekhuis Financieringen en Broekhuis Verzekeringen is Broekhuis dé specialist op het gebied van mobiliteit. Door onze schaalgrootte kunnen wij snel schakelen en hebben we de scherpste tarieven.

Men kan bij ons terecht voor onder andere:

Aankoop & advies
Nieuw & Occasion
Onderhoud & reparatie
Bedrijfswagens & bedrijfswageninrichting
Autoverhuur & shortlease
Private lease & zakelijke lease
Financieringen & verzekeringen
Schadeherstel
Fleet sales
Wagenparkbeheer