Nadat Broekhuis onlangs als bord-, website en tvsponsor was toegetreden tot het sponsorgilde van S.V. ‘t Harde heeft het mobilitietsbedrijf nu ook het team S.V. ‘t Harde JO11-2 voorzien van nieuwe wedstrijdtenues en begeleidersjassen. Hierbij gaat namens het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde de dank uit naar Broekhuis BV voor deze mooie sponsoring. Tevens bedanken wij graag Jelke Wissing, leider van S.V. ‘t Harde JO11-2 en medewerker van Broekhuis voor de tot stand komen van het contact en daarmee deze mooie sponsoring.

Help S.V. ‘t Harde aan een mooie clubbonus!

https://www.svtharde.nl/broekhuis-clubbonus/Bevestig in een paar simpele stappen bijvoorbeeld na aankoop van een Broekhuis auto of na uw bezoek aan de Broekhuis-werkplaats. Klik hiervoor op de onderstaande afbeelding of ga naar https://www.svtharde.nl/broekhuis-clubbonus/

Broekhuis

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over 61 vestigingen vertegenwoordigen wij 16 automerken en 6 bedrijfswagen merken. Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Uitgebreid dienstverleningspakket
Alles van A tot Z geregeld
Met onder andere Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services, Broekhuis Carplus, Broekhuis Financieringen en Broekhuis Verzekeringen is Broekhuis dé specialist op het gebied van mobiliteit. Door onze schaalgrootte kunnen wij snel schakelen en hebben we de scherpste tarieven.

Men kan bij ons terecht voor onder andere:

Aankoop & advies
Nieuw & Occasion
Onderhoud & reparatie
Bedrijfswagens & bedrijfswageninrichting
Autoverhuur & shortlease
Private lease & zakelijke lease
Financieringen & verzekeringen
Schadeherstel
Fleet sales
Wagenparkbeheer