Zaterdagochtend 14 oktober jl. heeft voorafgaand aan de competitiewedstrijd van S.V. ’t Harde JO17-1 tegen Unicum JO17-1 de overhandiging plaats gevonden van hagelnieuwe Hummel wedstrijdtenue ’s, warming-up shirts, trainingspakken en tassen gesponsord door Companjen Constructies uit Wezep. Voor de overhandiging en ondertekening van de sponsorovereenkomst was eigenaar Gerwin Companjen van Companjen Constructies naar Sportpark Schenk gekomen. Gerwin behoort met zijn bedrijf al jarenlang tot één van de meeste trouwe sponsoren van S.V. ‘t Harde. Uiteraard zijn wij als vereniging zeer blij met deze kledingsponsoring en werd als dank, namens het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde, aan Gerwin Companjen een mooi boeket bloemen aangeboden. Daarnaast overhandigde het team de sponsor ook nog een smakelijke attentie. Het bestuur, de sponsorcommissie en S.V. ’t Harde JO17-1 bedanken Companjen Constructies zeer hartelijk voor deze mooie kledingsponsoring.

Companjen Constructies is uw allround partner op het gebied van staal. We denken met u mee en hanteren planningen die passen binnen uw bedrijfsvoering. Projecten voeren we grotendeels in eigen beheer uit. Daarvoor hebben we een uitgebreid en modern machinepark tot onze beschikking, zodat we u de constructies kunnen leveren die u nodig heeft.
Het team bestaat inmiddels uit 40 medewerkers. Onze productiehal heeft een oppervlakte van ruim 3.500 m2, waar we een productiecapaciteit van circa 2.000 ton realiseren.
We leveren aan de industrie, machinebouw en utiliteits- en woningbouw. Daarnaast werken we in opdracht van particulieren en maken we kleinschalige specifieke opdrachten.

Companjen Constructies is een familiebedrijf dat al ruim 175 jaar bestaat. In 1835 begon Bernardus Companjen een smederij in Oldebroek. Hier werden voornamelijk paarden beslagen. Begin 20e eeuw nam Marinus het bedrijf over. Onder zijn leiding werd de naam van het bedrijf veranderd in Companjen Landbouw & Mechanisatiebedrijf. De voornaamste bezigheden waren verkoop en onderhoud van landbouwvoertuigen en melkinstallaties. In de jaren 70 begon de inpoldering en daar waren veeschuren voor nodig. Companjen specialiseerde zich in het bouwen van die veeschuren. Sinds eind jaren 70 is de focus volledig op de staalbranche gelegd. Om verder te professioneliseren verhuist Companjen Constructies in 2009 van Oldebroek naar Wezep. Het machinepark wordt uitgebreid voor een optimalisatie van het productieproces. Vandaag de dag leveren we vanaf deze toplocatie aan de Rondweg kwalitatieve staalconstructies. Niet alleen binnen onze eigen regio, maar ook voor opdrachtgevers uit andere plaatsen in Nederland.

COMPANJEN CONSTRUCTIES B.V.
Rondweg 17
8091 XA Wezep
Telefoon: 038 375 80 21
Fax: 038 375 83 62

Website: www.companjenconstructies.nl
E-mail: info@companjenconstructies.nl