20-10-23        Superbingo met gratis verloting

Op vrijdagavond 20 oktober organiseert de supportersvereniging “Groen-Wit” weer een bingoavond in het clubhuis van de plaatselijke voetbalvereniging SV ‘t Harde. Deze avond worden er 25 rondes bingo gedraaid, waarvan 5 hoofdrondes.

Met een totaal prijzengeld van ruim €1400,- is de pot weer goed gevuld.

Er is éénmaal gratis koffie of fris en worden er tijdens de bingo koude en warme hapjes geserveerd. De kosten voor deelname zijn: 3 dubbel spelen voor € 18,- of 6 dubbel spelen voor € 25,- Daarmee zijn wij nog steeds de goedkoopste uit de regio.

Tijdens de pauze is de keuken van SB Foodcorner geopend om u te voorzien van een lekker snack of patatje.

U bent van harte welkom om mee te spelen. De kantine is open om 18.30 uur, terwijl wij starten met de bingo om 19.30 uur.

28-10-23        Thuiswedstrijd tegen Zwart-Wit’63 met Willem van Hooren en Duo Remix

Na heel wat jaren spelen we weer tegen een oude bekende, namelijk Zwart-Wit uit Harderwijk. Een treffen met onze vrienden uit Harderwijk staat altijd garant voor vuurwerk! Een enorme strijd op het veld en een groot feest in de kantine. Om dit feest nog wat extra kracht bij te zetten zal Willem van Horen van 16.00 tot 20.00 uur zorgen voor live muziek!

31-10-23        Inleveren verkoopstrookjes Grote Club Actie

Tot 31 oktober kunnen de verkoopstrookjes van de grote club actie worden ingeleverd in de doos in de ontvangstruimte. Daarna zullen per elftal de loten worden uitgedeeld en kunnen deze naar de kopers worden gebracht. Natuurlijk liggen er weer mooie prijzen klaar voor de beste verkopers.