S.V. ’t Harde is een aantal jaren geleden gestart met een 35+ en 45+ mannenteam op de vrijdagavond. Sindsdien heeft het vrouwenvoetbal binnen onze vereniging, mede door de vrijdagavondcompetitie, een enorme groei heeft doorgemaakt. Naast het grote aantal meisjes dat op zaterdag in de jeugd speelt, zijn er ook vrouwenteams die op de vrijdagavond spelen.

Deze enorme groei heeft er voor gezorgd dat er ook een enorme toename is in het werk dat dit met zich meebrengt. Om aan alle randvoorwaarden te kunnen (blijven) voldoen zijn wij op zoek naar een coördinator voor de vrijdagavonden. Denk hierbij aan de volgende taken:

– Aanspreekpunt voor de leiders van de elftallen.
– Jaarplanning en daarbij schakelen met de KNVB, andere verenigingen, supportersvereniging en de kantine beheerder(en SB Food)
– Planning voor de aanstaande speelronde. Daarbij komen wijzigingen in het speelschema. Deze info communiceren naar teams en andere verenigingen. 

Lijkt het je leuk om hierbij te ondersteunen of wil je wel een deel van de taken oppakken, dan kun je altijd contact met ons opnemen via voetbalzaken@svtharde.nl. Uiteraard kan je ook direct de wedstrijdsecretaris (Juval Willemsen) of bestuurslid voetbalzaken (Jean-Michel van de Schootbrugge) benaderen.