Woensdagavond 13 september jl. vond op Sportpark Schenk de onlangs aangekondigde sponsoravond plaats voor alle sponsoren van S.V. ‘t Harde. Na ontvangst in de kantine met koffie en wat lekkers en een welkomstwoord door voorzitter John Reurink begaven de sponsoren zich naar de tribune aan het hoofdveld. Voor deze bijzondere avond was er op het veld een sfeervol uitgelicht podium opgebouwd.

Nadat alle aanwezigen en goede plaats hadden bemachtigd werd er onder leiding van presentator Eddy van der Ley een start gemaakt met het Open Lucht Voetbalcafé. De hoofdrolspelers ‘Mister Vitesse’ Theo Jansen en PEC Zwolle captain Bram van Polen werden in twee maal drie kwartier op humoristische wijze onderworpen aan de vragen en stellingen gesteld door Eddy van der Ley en het aanwezige publiek. In de rust van de show en na afloop was er voor alle sponsoren de gelegenheid om in het clubgebouw gebruik te maken van een drankje en een hapje.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde sfeervolle avond. Namens het bestuur en de sponsorcommissie gaat hierbij de dank uit naar alle aanwezige sponsoren en speciale dank voor Theo Jansen, Bram van Polen en Eddy van der Ley. Wellicht nog mooi om op te merken dat de enthousiaste Theo en Bram deze avond gelijk ook de uitnodiging accepteerden om bij de Albert Heij G Voetbal dag van 2024 een rol te komen spelen. Wij zien de heren dan dus graag terug op Sportpark Schenk!

Meer foto’s van deze avond zijn te zien op de facebook pagina van S.V. ‘t Harde middels deze link. Deze foto’s zijn gemaakt door Paul Berkhout.