Als sinds jaar en dag beheert scorebordmanager Bert Blom het authentieke scorebord van de S.V. ’t Harde. Op zijn geheel eigen wijze moedigde hij de teams van de SV aan vanaf zijn scorebord en liet hij alle toeschouwers met de welbekende bordjes zien wat de stand was.

De supportersvereniging “Groen-Wit’ heeft altijd gezegd dat zolang Bert het scorebord doet, er geen elektronisch scorebord komt Helaas werd het toch te vermoeiend voor Bert en werd het trappetje ook gevaarlijk. Daarom heeft eind vorig seizoen de supportersvereniging besloten om een nieuw hypermodern LED-scorebord te sponsoren. Afgelopen zomer is er hard gewerkt door diverse vrijwilligers om dit voor elkaar te maken. Het resultaat mag er wezen en maakt ons sportpark weer een stukje mooi.

Aankomende zaterdag voorafgaand aan de laatste bekerwedstrijd tegen E.Z.C zal om 13.50 uur  het nieuwe scorebord officieel worden geopend.

Dit zal gedaan worden door Bert Blom en natuurlijk zal hij de bediening ook weer voor zijn rekening nemen.

Het scorebord zal in eerste instantie gebruikt worden bij wedstrijden van het eerste elftal en bij evenementen. Dit om eerst de mogelijkheden te testen en te verkennen. Later zullen alle teams die op het hoofdveld spelen hier gebruik van kunnen maken.

Het authentieke scorebord met de bordjes is niet verloren gegaan. Deze heeft een mooie plek gekregen op de gemeenteschuur naast veld 3.