Beste sponsoren en vrienden van S.V. ‘t Harde,

Nadat wij eerder onze zakelijke sponsoren hebben uitgenodigd, nodigen wij hierbij ook graag alle ‘Vrienden van S.V. ‘t Harde’, welke als particuliere sponsor een vermelding hebben op het vriendenbord in de kantine op Sportpark Schenk, uit voor onze aanstaande sponsoravond. Op woensdagavond 13 september organiseren wij een fantastische avond speciaal voor onze sponsoren.

Aanmelden kan via de button verder in dit bericht of middels het nieuwsbericht op www.svtharde.nl

Deze avond zal er een volledig verzorgd “Openlucht SPORTCAFÉ” op het programma staan. Een inspirerende talkshow met de bekende  voetbalpersoonlijkheden ‘Mister Vitesse’ Theo Janssen en “Rots in de branding van PEC Zwolle’ Bram van Polen. De presentatie zal in handen zijn van de gerenommeerde presentator/schrijver Eddy van der Ley. Hiermee is een avond vol verbaal entertainment, scherpe discussie, inspiratie en interactie gewaarborgd. 

U kunt zich als sponsor of vriend van S.V. ‘t Harde aanmelden voor dit evenement via onderstaande button:

Zakelijke sponsoren kunnen zich aanmelden voor één of twee personen. Indien u als sponsor/bedrijf graag met meer personen wilt komen kunt u deze optie kiezen waarna wij contact met u zullen opnemen.

Vrienden van S.V. ‘t Harde kunnen zich uitsluitend individueel aanmelden per persoon.

Uiteraard zijn er, voor u als sponsor of vriend van S.V. ‘t Harde, aan uw deelname geen kosten verbonden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus helaas vol=vol! Bij vragen of voor meer informatie zijn wij bereikbaar middels 
deze link.

Programma woensdag 13 september:

19:15 uur: Kantine geopend

19:30 uur: Inloop met koffie of thee met iets lekkers van Top sponsor Bakkerij Grootkarzijn

20:00 uur: Welkom en nieuwswaardigheden door de voorzitter.

20:10 uur: Toelichting opzet avond door sponsorcommissie

20:15 uur: Verplaatsing naar tribune bij hoofdveld

20:30 uur: Eerste helft Sportcafé

21:15 uur: Pauze in kantine terras

21:45 uur: Tweede helft Sportcafé

22:30 uur: ‘Derde helft’ Drankje & Hapje van Co sponsor Slagerij van Guilik

Wij hopen al onze sponsoren en vrienden te mogen begroeten op woensdag 13 september op Sportpark Schenk. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk! Sponsoren die zich reeds hebben aangemeld kunnen dit bericht negeren.

Ook ‘vriend’ worden?

Wil jij nu, naar aanleiding van dit bericht, ook Vriend van S.V. ‘t Harde worden? Meld je dan aan als nieuwe vriend via deze link. Nieuwe vrienden zijn natuurlijk ook van harte welkom om de sponsoravond!