Traditiegetrouw wordt voorafgaand aan de eerste officiële thuiswedstrijd van het eerste elftal de nieuwe presentatiegids onthuld. Zaterdag 2 september is de 26ste uitgave van de gids uitgereikt. De presentatiegidscommissie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een mooie gids samen te stellen. Deze editie van de gids staat in het teken van het in dit voorjaar behaalde kampioenschap en daarmee de promotie naar de lang gewenste 3e klasse.

Voordat de presentatiegids werd onthult, sprak het hoofd van de presentatiegids-commissie Erik Elbers de aanwezigen toe. Dit jaar werd het eerste exemplaar door de aanvoerder van het eerste elftal Sam van Norel uitgereikt aan het momenteel langst en nog steeds actief spelende lid van S.V. ‘t Harde Hilbert Zanting.

De nieuwe presentatiegids is vanaf nu in te zien alle openbare ruimtes op Sportpark Schenk en zal vanaf 4 september, zoals gebruikelijk,  huis aan huis worden verspreid in ‘t Harde. Voor diegenen die daar niet op kunnen wachten is de nieuwe gids nu al online te bekijken en te downloaden via deze link.