Beste voetbalvrienden,

Ook dit jaar zijn er weer verschillende spelers die het spelregelbewijs moeten halen. Deze namen zijn bekend bij leiders en trainers. Het gaat om alle spelers die in 2005 en 2006 zijn geboren en nog geen spelregelbewijs hebben. En voor alle nieuwe leden. Dit is ook verplicht voor leden die op vrijdagavond 7×7 voetballen. Het doel hiervan is om iedereen meer kennis van de spelregels bij te brengen. Al deze spelers hebben voor de start van het seizoen hier al een mail over gehad, op het mailadres wat bij de KNVB bekend is. Spelers die geen spelregelbewijs hebben mogen na 7 wedstrijden niet meer voetballen en krijgen een boete. Spelers moeten op een speciale website zelf inloggen en een spelregeltoets maken.

Deze week is er een mail gestuurd met daarin de gegevens.

Wat moet je zelf doen:

Wat kun je zelf doen:

  • is het inloggen gelukt dan kun je al beginnen met de oefentoets en ook al het examen. Het is dus mogelijk om gewoon thuis je spelregelbewijs te halen.

Maar…..

De ervaring leert dat het nog best wel pittig kan zijn en het dan soms heel lang duurt om je spelregelbewijs te halen. Daarom willen we graag jullie daarbij helpen.

Mochten er vragen zijn dan kun je altijd appen met: 06-54654146

Met vriendelijke groet,

Bart-Jan Olthuis & Peter van Hulsteijn

Scheidsrechterszaken