Traditioneel wordt er in de meivakantie voetbaldagen georganiseerd bij S.V. ’t Harde. Voor de 2e keer is er voor een 3-daagse gekozen. Deze opzet was ook een groot succes. Elke dag waren er 90 kinderen aanwezig om deel te nemen aan diverse activiteiten op sportpark Schenk.

Er was een 6-kamp georganiseerd, Bootcamp Oldebroek kwam langs om alle spieren goed los te maken. De Free-stylers onder leiding van Mike van der Streek gingen alle kinderen de nieuwste trucs leren en de supporters vereniging regelde een loterij tijdens de gratis lunch. Ook was er een penaltybokaal, waarbij de deelnemers en penalty konden nemen op jeugdkeepers Wesley en onze G1 keeper Jeremaih. Al met al veel activiteiten die grotendeels onder begeleiding stonden van de vele jeugdtrainers die S.V. ’t Harde rijk is.

Op de afsluitende woensdagmiddag werd er een onderlinge toernooi georganiseerd. Thomas van den Belt, nu nog speler van PEC Zwolle en volgend seizoen bij Feyenoord, heeft na afloop de prijsuitreiking verzorgd samen met onze hoofd jeugdtrainer Arie Paauwe.

Het waren wederom zeer succesvolle dagen, waarbij de jeugd weer volop heeft kunnen genieten van alle mooie activiteiten. Als vereniging willen wij een ieder bedanken die heeft meegeholpen aan deze mooi opgezette 3-daagse, waar deelname gewoon gratis was!

Voor de niet leden, die graag willen voetballen: geef je op via de website https://www.svtharde.nl/jeugdledenactie/.

In het najaar worden er wederom voetbaldagen georganiseerd. Houdt hierbij de social media kanalen en website van S.V. ’t Harde goed in de gaten.

Wilt u nagenieten van deze mooie voetbaldagen? Kijk dan op onze Facebook pagina (https://nl-nl.facebook.com/svtharde1937/) en bekijk de prachtige foto’s gemaakt door Paul Berkhout.