Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Allround Zonwering B.V. uit Elburg top-sponsor geworden is bij S.V. ‘t Harde. Vrijdag 14 april hebben Cor van Huigenbos van Allround Zonwering BV en sponsorcommissielid Mark Timmers het topsponsorcontract ondertekend op het bedrijf in Elburg. Bijzonder was het ook dat enige echte scorebordmanager van S.V. ’t Harde Bert Blom ook aanwezig was. Bert is samen met een aantal andere collega’s vanuit Careander werkzaam bij Allround Zonwering. Met deze pakketsponsoring is Allround Zonwering vanaf heden terug te vinden in diverse sponsoruitingen bij S.V. ’t Harde zoals bijvoorbeeld op de tv schermen op het sportpark, in de presentatiegids, in het wedstrijdprogramma etc.  Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Allround Zonwering voor deze mooie nieuwe sponsoring. Tevens werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen. Namens S.V. ’t Harde overhandigde Bert Blom de sponsor een boeket bloemen en een smakelijke attentie inclusief S.V. ’t Harde voetbal.

Allround Zonwering is een fabrikant van buitenzonwering. We hebben het productieproces helemaal in eigen hand. Ieder product is maatwerk.

Allround Zonwering is in 1999 opgericht door Cor & Martine van Huigenbos. De eerste jaren zijn zij gestart met particulieren verkoop in gemeente Elburg, Oldebroek, Nunspeet en Kampen. In 2002 heeft Allround Zonwering besloten om een productie op te starten van zonweringssystemen voor zonweringsdealers. Vanuit Oosterwolde werd er de eerste jaren geproduceerd. De bebouwde oppervlakte was destijds 120 m2 en is in de daaropvolgende jaren uitgebreid tot een vloeroppervlak van ca. 700 m2. Het totale vloeroppervlak van Allround Zonwering is inmiddels na de verhuizing naar Elburg ca. 5900 m2. In Elburg wordt er door ca. 40 fulltime medewerkers van A-tot-Z met man en macht gewerkt aan kwalitatieve producten. Allround Zonwering heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan en is trots wat er tot nu toe is gerealiseerd. Onderstaand een aantal kenmerken waar Allround Zonwering voor staat:

Eigen ontwikkeling (100% dutch design)

Eigen poedercoating

Eigen doekconfectie

www.allroundzonwering.nl