Woensdagavond 3 april jl. heeft voorafgaand aan de teamtraining van S.V. ’t Harde vrouwen18+ de overhandiging plaats gevonden van hagelnieuwe Hummel wedstrijdtenue ’s gesponsord door ABC Hekwerk Westland/Rijnmond uit ’t Moordrecht en JS Elektra uit ’t Harde. Voor de overhandiging en ondertekening van de sponsorovereenkomst waren eigenaren Alfred Zwep van ABC Hekwerk Westland/Rijnmond en Jurgen Schoeber van JS Elektra naar Sportpark Schenk gekomen. Beide heren hebben (familie)betrekkingen met het team en vormen nu deze mooie nieuwe sponsor-combinatie voor het onlangs opgerichte nieuwe S.V. ’t Harde 7×7 vrijdagavondteam. Uit handen van beide sponsoren kregen de vrouwen de nieuwe tenues aangeboden. Uiteraard zijn wij als vereniging erg blij met deze kledingsponsoring en werd, namens het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde, aan Alfred Zwep en Jurgen Schoeber een mooi boeket bloemen aangeboden. Daarnaast overhandigde het team de sponsoren ook nog een attentie. Het bestuur, de sponsorcommissie en S.V. ’t Harde VR18+ bedanken de nieuwe sponsoren voor deze mooie kledingsponsoring.

Hallo, Wij zijn ABC Hekwerk

Persoonlijk, betrouwbaar, professioneel. Dat is waar wij voor staan. Wij werken iedere dag vol enthousiasme aan de beveiliging van uw terrein. Wij zijn toonaangevend in hekwerk, slagbomen, poorten en de automatisering daarvan. Zakelijk en privé. Persoonlijke aandacht voor uw situatie staat bij ABC Hekwerk dus centraal. Onze klanten ervaren dat en daar zijn wij trots op. Heeft u vragen of advies nodig? Wij helpen u graag. Vakmanschap is meesterschap bij ABC Hekwerk. Wat begon als een groep  hekwerkers, is ABC Hekwerk inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie met 17 zelfstandige vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Allemaal werken we vanuit dezelfde visie en passie voor kwaliteit, vakmanschap en slimme oplossingen voor elke situatie. Onze kracht ligt in de persoonlijke toewijding en kennis van de regio en onze klanten. Wij zijn eind 2004 succesvol toegetreden tot de ABC Hekwerk-groep. Met onze toetreding is in de regio Rijnmond een krachtige leverancier van hekwerk en beveiliging verschenen met kennis van hekwerk en beveiliging. Uit een compleet en modern assortiment bieden wij de allerbeste oplossing, aan de hand van vakkundig advies. Door onszelf bij elke opdracht een spiegel voor te houden, leggen we de lat voortdurend een stukje hoger. Zo blijven we onszelf verbeteren.

www.abchekwerk.nl/vestiging/rijnmond

JS Elektra Techniek

Uw elektrotechnische specialist. Wij bieden elektrische installaties op het gebied van onder andere – Nieuwbouw- Aanbouw- Renovatie.

Vrijblijvende offerte aanvraag: Heeft u interesse in een prijsopgave, voor het door u opgegeven project. Dan maken wij met alle plezier voor u een vrijblijvende offerte. Gelieve de instructies te volgen, zodat wij een juiste dienstverlening kunnen bieden.

www.jselektra.net