Na een mindere openingswedstrijd in 2023, weet S.V. ’t Harde zijn 2e competitiewedstrijd wel in een overwinning om te zetten. Er werd met 0-4 gewonnen van Prins Bernhard in Uddel.

Na een minuut stilte voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië, floot scheidsrechter Stuijfbergen voor het begin van de wedstrijd. Vanaf het begin nam S.V. ’t Harde het initiatief. Er werd volop druk gezet en Prins Bernhard kwam er nauwelijks uit. Na een kwartier maakt Sam van Norel 0-1 met een mooie kopbal na een strak gegeven vrije trap van Pascal van Hulsteijn.

De hele 1e helft drong S.V. ’t Harde aan, maar de kansen werden niet verzilverd. De laatste kwartier van de 1e helft begon Prins Bernhard ook meer vooruit te voetballen, maar echt gevaar was er niet voor het doel van Sander van der Groef.

S.V. ‘t Harde kwam de 2e helft ongewijzigd het veld weer in en ging rustig verder met het zoeken naar de 0-2. Deze kwam na 10 minuten spelen met wederom een kopbal, ditmaal wist Luuk Struik het net te vinden. Niet veel later maakt dezelfde Luuk Struik 0-3 en was de wedstrijd gespeeld.

Prins Bernhard drong niet echt meer aan en S.V. ’t Harde werd wat minder scherp. Met het inbrengen van Youri van Boven kwam er weer wat power in de aanval. Henk Elskamp miste nog een penalty, maar uiteindelijk wist Stefan Marsman de einduitslag op 0-4 te zetten.

Een prima overwinning van S.V. ’t Harde. Met deze overwinning blijft S.V. ’t Harde meedoen om de bovenste plekken. De komende 2 zaterdagen staan er geen competitiewedstrijden op het programma. Op 4 maart komt VEVO uit Veessen op bezoek in ’t Harde. Een belangrijke pot, want VEVO staat op 3 punten achterstand met een wedstrijd minder op de 3e plek. 18 februari wordt er geen oefenwedstrijd gespeeld, op 25 februari wordt er thuis vriendschappelijk gespeeld tegen EFC ’58 uit Ermelo.